Johnek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Szukam tani zagraniczny hosting z dedykowanym IP, reszta mało ważna, jest coś godnego uwagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zobacz https://www.ixwebhosting.com/index.php/v2/pages.hostingPlans Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zobacz H9, z kodem Escape masz -25%. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueMan Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Testuje od ponad 2 tygodni HostNine i sprawuje się wyśmienicie. Mimo, że hosting w UK, to działa szybciej, niż nie jeden polski dostawca. Jeśli tylko cena Cię nie odstrasza to bierz śmiało https://www.hostnine.com/ by BlueMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shamar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Również mogę polecić hostnine.com. [edit] zerknij też na opinie na WebhostingTalk.pl co ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja mogę polecić Imageleet.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dzieki, hostnine mam i tez uwazam ze jest calkiem przyjemny, pytanie czy jest może taki hosting cos na styl OVH gdzie można domenom różne IP przypisywać sobie, z różnych krajów, jest może tego szersza wersja gdzieś ?(nawet współdzielone IP jak na OVH) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dzieki, hostnine mam i tez uwazam ze jest calkiem przyjemny, pytanie czy jest może taki hosting cos na styl OVH gdzie można domenom różne IP przypisywać sobie, z różnych krajów, jest może tego szersza wersja gdzieś ?(nawet współdzielone IP jak na OVH) Masz to w H9 i resellerze. Konta lokujesz w jednym z 11DC na całym świecie. W ramach DC losowo na danych maszynach, więc pula możliwych współdzielonych unikalnych IP jest bardzo duża 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec_u Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 lolki - korzytstasz z Imageleet.com ? można hostować duże pliki bez problemów ? (chodzi mi o skrypty do uploadu plików) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.