Xann Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 PS. Jakimść dziwnym zbiegiem okolicznośći robisz te same błędy co Xann, ba nawet piszesz w stylu Xanna ... Hmmm, może bracia bliźniacy a może inny powód.... Ciekawe jest również to iż jest parę innych nicków na tym forum charakteryzujących się tym samym stylem wypowiedzi oraz ortografią. A najciekawsze jest to iż wszyscy "oni" są zgodni z Xannem i popierają go w "trudnych" chwilach, chyba jakiś niezwykły zbieg okoliczności na Pio George UK Twoja wiedza i metody dedukcji mnie urzekły , co teraz będzie jak się sprawa rypła ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość George UK Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 1. dostęp do danych finansowych osób prywatnych jest w GB znacznie łatwiejszy dla róznych instytucji i słuzb państwowych niz w PL (tak sie składa, że mam paru znajomych którzy siedzą w GB wiecej czasu prawdopodobnie niz Ty masz lat) Sorry, ale wprowadzasz ludzi znów w błąd. Instytucje finansowe korzystają z agencji skoringowych, powiem Ci nawet dokładnie jak to wygląda: Załóżmy starasz się o kartę kredytową. 1.Wchodzisz online na stronę banku. 2. Wypełniasz wniosek. 3. NIE WYSYŁASZ żadnych dodatkowych dokumentów. Jeśli masz dobry scooring, bank w pytaniu do agencji wykonanym przez SSL API, otrzymuje wystarczającą punktację. NATYCHMIAST - otrzymujesz pozytywne rozpatrzenie wniosku. ŻADNE Twoje dane nie są ujawniane, mimo tego bank wie iż może Ci zaufać. Więc załatwiasz kartę w 10min, bez jakiś głupawych zaświadczeń o zatrudnieniu itp... A że tak zapytam, to co robią Ci Twoi znajomi tutaj, skoro nie znają tak prostych zasad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 1. dostęp do danych finansowych osób prywatnych jest w GB znacznie łatwiejszy dla róznych instytucji i słuzb państwowych niz w PL (tak sie składa, że mam paru znajomych którzy siedzą w GB wiecej czasu prawdopodobnie niz Ty masz lat) Sorry, ale wprowadzasz ludzi znów w błąd. Instytucje finansowe korzystają z agencji skoringowych, powiem Ci nawet dokładnie jak to wygląda: Załóżmy starasz się o kartę kredytową. 1.Wchodzisz online na stronę banku. 2. Wypełniasz wniosek. 3. NIE WYSYŁASZ żadnych dodatkowych dokumentów. Jeśli masz dobry scooring, bank w pytaniu do agencji wykonanym przez SSL API, otrzymuje wystarczającą punktację. NATYCHMIAST - otrzymujesz pozytywne rozpatrzenie wniosku. ŻADNE Twoje dane nie są ujawniane, mimo tego bank wie iż może Ci zaufać. Więc załatwiasz kartę w 10min, bez jakiś głupawych zaświadczeń o zatrudnieniu itp... A że tak zapytam, to co robią Ci Twoi znajomi tutaj, skoro nie znają tak prostych zasad ? Rany czy Ty udajesz głupiego czy rzeczywiście masz ograniczenie jednokierunkowe ?? to już drugi wątek gdzie "idziesz wąskotorowo" nawet w podanym przez Ciebie przykładzie sam potwierdzasz, że istnieje dodatkowa "agencja" dysponująca poufnymi danymi bo masz : 1. bank 2. skarbówke 3. agencje to jedno a drugie sprawdź sobie kiedy(na jakiej podstawie) i kto (ilość) może otrzymać wgląd do twoich operacji finansowych Zacznij jakoś szerzej patrzeć na kazdy problem to wiecej zobaczysz Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość George UK Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Rany czy Ty udajesz głupiego czy rzeczywiście masz ograniczenie jednokierunkowe ?? to już drugi wątek gdzie "idziesz wąskotorowo" nawet w podanym przez Ciebie przykładzie sam potwierdzasz, że istnieje dodatkowa "agencja" dysponująca poufnymi danymi bo masz :1. bank 2. skarbówke 3. agencje to jedno a drugie sprawdź sobie kiedy(na jakiej podstawie) i kto (ilość) może otrzymać wgląd do twoich operacji finansowych Zacznij jakoś szerzej patrzeć na kazdy problem to wiecej zobaczysz Ranyyy, TY dalej nie rozumiesz co się do Ciebie pisze. Tutaj masz agencje i ona przechowuje Twoje dane. Instytucje nie mają bezpośredniego wglądu do nich, odbywa się to na zasadzie pytania przez API: jaką punktację kredytową ma George_UK ? Agencja odpowiada dla przykładu: 810pkt. Po takiej odpowiedzi bank wie iż może Ci zaufać, nie mając żadnego potwierdzenia na papierze, na podstawie Twojego scoringu i podanch danych we wniosku ustala Twój limit kredytowy. Więc wskaż mi proszę gdzie dane finansowe są tutaj ujawniane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Mam Wam wskazać odpowiedni dział ? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.