pan wojtas Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 poprosiłem dwie niezależne osoby o kliknięcie baneru na mojej stronie. wszystko fajnie, ale google nie raczyło tych kliknięć zaliczyć. konto jest nowe - ma jeden dzień... ktoś ma pomysł, co może być nie tak? nie martw się, zawsze może być niżej żeglarstwo, edyp, andrzejki - wróżby andrzejkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 -> https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic5758.html ...? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan wojtas Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 przeczytałem ten post, ale nadal nie wiem dlaczego - jedyne, co mi przychodzi na myśl, to opóźnienie w generowaniu statystyk - ale jak pisze google wynosi ono zazwyczaj 15-20 minut, natomiast te osoby kliknęły kilka godzin temu. nie martw się, zawsze może być niżej żeglarstwo, edyp, andrzejki - wróżby andrzejkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 ale jak pisze google wynosi ono zazwyczaj 15-20 minut Skoro piszesz o takim opóźnieniu, to wybacz, ale posta nie czytałeś, albo nie zrozumiałeś. Nie, nie stwierdzam że to wina dłuższego, omawianego na forum opóźnienia. To jeden z możliwych powodów, które poznasz czytając forum. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 pan wojtas Dane uaktualniane są jakoś co 2h Przynajmniej z moich obserwacji. No i dzień w AdSense kończy się jakoś o 6 rano naszego czasu, czyli kliknięcia spływają jeszcze do 8 rano dla dnia poprzedniego Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 No i dzień w AdSense kończy się jakoś o 6 rano naszego czasu O naszej 9-tej, czyli o północy 'czasu Google', czyli strefy czasowej Pacific. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan wojtas Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 ale jak pisze google wynosi ono zazwyczaj 15-20 minut Skoro piszesz o takim opóźnieniu, to wybacz, ale posta nie czytałeś, albo nie zrozumiałeś. https://www.google.com/support/adsense/bin/...=9867&topic=151 15-30 minut nie martw się, zawsze może być niżej żeglarstwo, edyp, andrzejki - wróżby andrzejkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 dlaczego nie nalicza kliknięć? Sam sobie odpowiedz na pytanie: poprosiłem dwie niezależne osoby o kliknięcie baneru na mojej stronie. Może jakoś to wykryli? Może masz zbyt duży CTR? Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 15-30 minut Do dwóch godzin w szczycie. -> https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic5518.html Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 poprosiłem dwie niezależne osoby o kliknięcie baneru na mojej stronie. Może jakoś to wykryli? Może masz zbyt duży CTR? Może jakoś.. pewnie google opatentowali system do odczytywania intencji ludzkiej. Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.