andersson Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam; Poszukuje jak najtańszego konta resellerskiego. Zależy mi na dwóch parametrach. Jak największy transfer i przynajmniej 10-20gb dysku. Znacie coś takiego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Weź jakiegoś krzaka z allegro za 5 zł, skoro ważne są tylko cena, transfer i powierzchnia. Tylko później nie płacz. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 hostnine.com - najtańszy reseller, jak płacisz odrazu za rok lub więcej to masz 50% zniżki i wychodzi wtedy jakieś 10$ na miesiąc (czyli 25-30zł) a jak chcesz płacić co miesiąc to wychodzi około 50-60zł co i tak nie jest wygórowaną ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Poszukuje jak najtańszego konta resellerskiego. Zależy mi na dwóch parametrach. Jak największy transfer i przynajmniej 10-20gb dysku. H9 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 https://www.hostnine.com/ Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.