Gość Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Na początku napiszę, że piszę na prośbę znajomego... - żeby nie tworzyły się teorie spiskowe Tak więc - jaki płatny skrypt polecacie na mały sklep internetowy? Cena to najlepiej z przedziału 100-1000zł. Dobrze by było by taki sklep ruszył na hostingu średniej klasy typu neteasy.pl. Proszę o propozycje wraz z krótkim uzasadnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
execo Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie cytuj bez potrzeby! noone W tych granicach cenowych proponuję Allegro i poczytanie specyfikacji wybranych sklepów, oraz opinii użytkowników. Dużo sklepów ma własne fora proponuję przeglądnąć, żeby wiedzieć co wybrać. W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 na hostingu średniej klasy typu neteasy.pl. Masz jakieś namiary do ankiet, artykułów ukazujących "średnią klasę" tego hostingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strefamocy Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Gorąco odradzam ten hosting. Jest osobny topic gdzie możesz poczytać opinie o nich. Niepolecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ludzie fajnie... ale zobaczcie na tytuł tematu. Miałem na myśli skrypt, ktory nie wymaga nie wiadomo jakich funkcji, które można mieć tylko na dedyku. Chodzi mi o skrypt, a nie o wywody dot. Neteasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 oscgold +optymalizacja Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ta "optymalizacja" na czym ma polegać? Poza tym ktoś ma inne propozycje? !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 pffshop.pl Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja od pół roku mam styczność z shoperem (tworząc projekty graficzne i wdrażając je) i mogę go polecić. Fajny skrypt pod sklepik internetowy. Niedawno została wydana nowa wersja, cała konstrukcja sklepu wygląda bardzo dobrze i ładnie. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 A jak wygląda sprawa z wymaganiami tych skryptów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja od pół roku mam styczność z shoperem (tworząc projekty graficzne i wdrażając je) i mogę go polecić. Jest kilka rzeczy które mogą się nie spodobać od strony użytkownika, w nowej wersji nie zostały poprawione, sposób rozwiązania drzewa kategorii wyklucza dowolne przenoszenie kategorii, podkategorii, najpierw musisz przeniesc wszystkie wpisy, później usunąć kategorię i utworzyć ją gdzie indziej, chore w dzisiejszych czasach .. Wpisy praktycznie musisz przenosić pojedynczo, od cholery czasu się marnuje.. Sensownego description w nowej wersji tez jeszcze brakuje.. Linki fabrycznie tak rozwiązanie że na starcie masz duplicate content.. Ma też plusy, nie powiem ale im dłużej z nim pracuje tym jest ich mniej.. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Może ktoś się wypowiedzieć na temat wymagań wyżej wymienionych skryptów? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Może ktoś się wypowiedzieć na temat wymagań wyżej wymienionych skryptów? ;-) proszę: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Widzę, że np. Oscgold na standardowe wymagania, więc pójdzie na współdzielonym. A jakie obciążenie generują te skrypty? Są dobrze zoptymalizowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autogsm Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 witam, jestem zainteresowany Waszymi opiniami dotyczącymi sklepu Oscgold. Chcę uruchomić 2-3 sklepy. I poważnie zastanawiam się nad oscgold. Widzę, że oprogramowanie się rozwija. Jak to wygląda od strony praktycznej? dzieki. a. ============================== ::Miód z pasieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.