Skocz do zawartości

Artykuły w preclach - jaki anchor?

ull

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem tematy na temat dodawania artów do precli, ale niestety nie jestem pewien czy moja wiedza jest właściwa.

Najczęściej mamy pulę 3 linków i tu właśnie mam pytanie. Zamierzam linkować do strony głównej, podstron oraz do innych artykułów w innych preclach. Czy opłaca się:

- dawać 3 linki z tym samym anchorem do mojej strony, do 2 do innych artów

- dawać 3 linki z 3 różnymi anchorami - wszystkie do mojej strony głównej

- dawać 3 linki z 3 różnymi anchorami - do mojej strony głównej i do 2 różnych podstron

- dawać 3 linki z 3 różnymi anchorami do mojej strony i 2 artów preclowych

Który z tych sposobów jest najlepszy i czy jest inny lepszy ;)

Pozdrawiam

Jeśli masz do wykorzystania 3 linki to wykorzystaj każdy na inną stronę, tak jak pisałeś - raz strona główna, raz podstrona i od czasu do czasu inny precel.

✅ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26)

☑️ Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić?

lexy podpowiedziała Ci najlepsze rozwiązanie, ponadto dopalaj swoje wpisy swl albo jak masz addera to każdy wpis adderem przeleć, wtedy będziesz miał najlepsze efekty preclowania.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Koła i zestawy kołowe - https://rollen.pl

Przede wszystkim pamiętaj o użyciu znacznika more po paru zdaniach, np. po pierwszym akapicie. Dlatego też pierwszy link powinien się znaleźć już w nim. Znacznik more służy do rozdzielenia artykułu i wyświetlenia tylko fragmentu na stronie głównej, a całości dopiero po wejściu w dany artykuł. Dzięki temu unikniesz duplicate content w obrębie tej samej domeny.

✅ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26)

☑️ Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności