yourfate Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 wiecie co, kiedyś zrobiłem pewien zabieg na plikach swojej stronki celem optymalizacji ale zastanawiam się czy to w ogóle jest uwzględniane przez robota. Mianowicie nazwy zdjeć jpg pozamieniałem tak aby były nasycone słowami kluczowymi. Także nazwy podstron nimi nasyciłem. Czy to ma sens? I jeszcze jedno, użyłem kiedyś programu o nazwie IBP aby znalazł mi stronki na których mogę dopisać linki. Wybrałem opcę aby szukał stron występuujących w google i do około 10 z nich dopisałem link do strony tymczasem gdy sprawdzam link popularity to w googlu mam ciagle zero... czy google mnie nie lubi? Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 czy google mnie nie lubi? F.A.Q => https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic3807.html Google zaindeksował tylko główną stronę mojego serwisu. Czy Google mnie nie lubi?To nie ma nic wspólnego z emocjami. Dogłebne zaindeksowanie serwisu trwa do 3 miesięcy. W tym czasie należy się starać o jak największą ilość linków, gdyż to przyspiesza czas indeksacji. (To było zamierzone?) Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yourfate Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Nie Rafał, nie zamierzone Chociaż prawdą jest, ze kiedyś czytałem ten tekst więc może utkwił mi w głowie, hehe A co z odpowiedzią? Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżyszla Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 jeśli w adresie (nazwach plików) będą słowa kluczowe, to z pewnością pomoże. W przypadku obrazów głównie w wyszukiwarkach obrazów. Ale czy nie zaczerni dokumentu i nawigacji? Czy nie sprawi, że linki będą za długie, zawierały zbyt wiele znaków, a już z pewnością będą nie do zapamiętania? (edit: ale ort był paskudny :oops: ) mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yourfate Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 thanx Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.