Skocz do zawartości

czy słowa kluczowe w nazwach zdjęć i podstron cos dają?

yourfate

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie co, kiedyś zrobiłem pewien zabieg na plikach swojej stronki celem optymalizacji ale zastanawiam się czy to w ogóle jest uwzględniane przez robota.

Mianowicie nazwy zdjeć jpg pozamieniałem tak aby były nasycone słowami kluczowymi. Także nazwy podstron nimi nasyciłem. Czy to ma sens?

I jeszcze jedno, użyłem kiedyś programu o nazwie IBP aby znalazł mi stronki na których mogę dopisać linki. Wybrałem opcę aby szukał stron występuujących w google i do około 10 z nich dopisałem link do strony tymczasem gdy sprawdzam link popularity to w googlu mam ciagle zero... czy google mnie nie lubi?

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

czy google mnie nie lubi?

F.A.Q => https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic3807.html

Google zaindeksował tylko główną stronę mojego serwisu. Czy Google mnie nie lubi?

To nie ma nic wspólnego z emocjami. Dogłebne zaindeksowanie serwisu trwa do 3 miesięcy. W tym czasie należy się starać o jak największą ilość linków, gdyż to przyspiesza czas indeksacji.

(To było zamierzone?)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Nie Rafał, nie zamierzone :P:P Chociaż prawdą jest, ze kiedyś czytałem ten tekst więc może utkwił mi w głowie, hehe

A co z odpowiedzią? ;)

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

jeśli w adresie (nazwach plików) będą słowa kluczowe, to z pewnością pomoże. W przypadku obrazów głównie w wyszukiwarkach obrazów. Ale czy nie zaczerni dokumentu i nawigacji? Czy nie sprawi, że linki będą za długie, zawierały zbyt wiele znaków, a już z pewnością będą nie do zapamiętania?

(edit: ale ort był paskudny :oops: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności