Gość Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Po osiągnięciu w końcu dobrego stanu wystawiam Wam ponownie mój katalog w mojej jedynej domenie tylko, że z taką różnicą iż nie pod nazwą "katalog" tylko "directory" Katalog podczas ostatniego updatu dostał pagerank 3 - przyda się wpis tym, którzy zbierają linki bezpośrednie z katalogów o dobrym pagerank Jeżeli macie jakieś uwagi to proszę pisać tu na forum, a nie na PW. Link: https://www.directory.gigadownload.net.pl Akceptacja wpisów tak jak mam czas - czasami w ciągu godziny, czasami raz dziennie, czasami raz na trzy dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Dziękuję za pierwszy tysiąc wpisów do katalogu. Przy okazji poinformuję, iż jeżeli ktoś chce dodać dwa wpisy jednej strony do katalogu to muszą mieć różny title, opis i podkategorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Kukis wrzuc już na luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Długo czekałem na moment osiągnięcia tysiąca wpisów w tym katalogu... jeszcze nie dawno szło dziennie góra 5-7 wpisów !!! ps. Widzę markes/Gatz zmienił ksywę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Długo czekałem na moment osiągnięcia tysiąca wpisów w tym kataloguLepiej załatwij 1000 uu dziennie, wtedy już nie musisz tu zareklamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Domena na tymczasowo filtr więc mogę liczyć tylko na reklamy... ;-) Ps. Moderuje nowe wpisy dopiero jak uzbiera się okolo 20... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Kukis pamietasz co sie stalo z poprzednim katalogiem, ktory tak usilnie tu reklamowales? Nie powtarzaj bledu !!! Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Co się stało? Jedynie liczba kont wzrosła do ponad 1,5k kont !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 to chyb apodchodzi pod marketingo-spamowanie wirusowe !!! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dzisiaj małe zmiany (zaczęły się powoli 2 dni temu) spowodowane [chyba] udanym upgradem do wersji 3.4 Chciałbym abyście sprawdzili czy wszystko jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 POd FF3 Twój katalog się rozpadł tekst wychodzi po lewej stronie i na dole W menu o góry po lewej co masz usuń styl list bo wychodzi A na dole to copyright też wychodzi poza tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Z jakiegoś innego cache to się wzięło - część poprzedniego thema bodajże :] U mnie pod Operą jest ok... pewnie masz jeszcze przedstawione poprzednie dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dzisiaj dzięki uprzejmości Generala katalog stoi na SEOKatalogu, już nie na phpLD (powód? mniejsze obciążenie serwera + łatwiejsza obsługa + lepszy support + pełna polonizacja) Za bardzo nie ma sensu moderowania od początku, więc prosiłbym o zgłaszanie spamu jakby ktoś zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 przy próbie wejścia na stronę która została dodana i kliknięciu np: https://www.directory.gigadownload.net.pl/?click=1101 za każdym razem dostaje 500 Internal Server Error teraz wysypało się wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Za bardzo obciążyłem konto konwerterem do IPB Już powinno być ok, dodatkowo włączyłem cache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.