Adrian88 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Po 100 damowych PL przyszedł czas na transferowanie. Link Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Bardzo ryzykowne, z punktu widzenia polskiego prawa, mają te promocje... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 - Wasze pierwsze 100 domen .pl będzie kosztować 0 PLN przez pierwszy rok Ktoś czytał regulamin? Czy trzeba przedłużać? Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Przedwczoraj transferowałem do nich jedna peelke. Brak jakiejkolwiek informacji o sposobie wplaty itp. Cisza w eterze ze strony ovh. W sumie to tylko dyszka, nawet nie chce mi sie do nich maila pisac, ale zorganizowani sa kiepsko. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 - Wasze pierwsze 100 domen .pl będzie kosztować 0 PLN przez pierwszy rok Ktoś czytał regulamin? Czy trzeba przedłużać? Nie trzeba. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Z tego co ja sie dowiaduje o promocjach z OVH to źródłem zazwyczaj sa jakieś dziwne przecieki z forum , rzeczywiście trochę dziwna to polityka. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Mi w mailu napisali, że nie ma już żadnej promocji na transfer. Ktoś ma jakieś świeże info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Po przeniesieniu domeny regionalnej do OVH w skarbonce dostaje sie 400 pkt = 4 PLN na ich uslugi. ( Stan na przedwczoraj ). Skarbonke należy wcześniej aktywować. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciu Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ta promocja rozpoczęła się razem z "100 .pl za darmo", czyli kilka tygodni temu: https://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8034 i o ile dobrze pamiętam 10zł nie dostajemy gotówce tylko jako możliwośc wykorzystania na usługi OVH (inne domeny, serwery, itd..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.