Xann Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 raczej update PR jest od pewnego czasu już bez sensu i logigki w przyznawaniu PR , strony zapleczowe mają większy pr od strony pozycjonowanej , w niektórych przypadkach strona pozycjonowana straciła w ogóle PR , żałuje ze nie można pokazywać ciekawych przypadków , więcej by sie wyjaśniło Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliaSh Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 wszystko fantastycznie, tylko po co ten szum? nie sadze aby wielkie G zmieniło swoją politykę co do zielonego paska. Uważam że to nic nie znacząca szarfa przy medalu... Nie robimy szumu tylko w wyniku uptade PR powstało nieco zamieszania w serpach:). To może piszcie o skoku/spadku PR w powiązaniu z rotacjami w serpach bo tak to jest jałowa dyskusja - niektórym poszło w góre innym spadło - i co z tego, skoro wiadomo że PR w tej chwili ma nijakie znaczenie w powiązaniu z pozycjami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Około 10 moich stron dostało zero. W SERPach masa filtrów. Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 raczej update PR jest od pewnego czasu już bez sensu i logigki w przyznawaniu PR , strony zapleczowe mają większy pr od strony pozycjonowanej Dokładnie tak samo to odczułem. Kompletnie niepozycjonowana strona pod zaplecze wskoczyła na PR 2, a strona przy której na prawdę się narobiłem tylko na 1.. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 U mnie update bez większych zmian, domeny główne na których mi zależy bez nowego PR, jedna z domen przez ostatnie 3 miesiące była dość ładnie linkowana i jestem troszkę zdziwiony że nadal ma PR1, no cóż czekamy na następne update PR Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 U mnie update PR na kilku stronach, ale też jakiś losowy, bo te co myślałem że pójdą do góry to zleciały a te co nie ruszałem zbytnio poszły do góry... Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech_85 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ja przy okazji update PR załapałem fitra na nową domenę. Natomist domena w filtrze 40-70 otrzymała wzrost ale filtr nadal się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodyy Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A u mnie jak było, tak jest, nie ma aktulizacji i ten cholerny filtr trzyma juz 2 miechy..... wrrrr.... chętnie bym tu napisał co myślę o google, ale dostane bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Oj sorka poprawka nowa domena główna nie dostała ale subdomena w tym serwisie dostała już 3 ale filtry dalej są.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 osobiscie nei mam pretensji do PR UPDATE bo wszystkie finansowe strony poszły ostro w góre wiec neidługo przetasowania wyników murowane przeciez export PR do TBPR - toolbar page rank - dotyczy wartosci calkowitej PR z jakiegos momentu z niedalekiej przeszlosci. Zmiany w wynikach sa oparte o realny i biezacy PR, ktory nie jest widoczny dokladnie w pasku gdyz jest 1/ niecalkowity, 2/ stale aktualizowany na podstawie analizy linkow przychodzacych. wszystko fantastycznie, tylko po co ten szum? nie sadze aby wielkie G zmieniło swoją politykę co do zielonego paska. Uważam że to nic nie znacząca szarfa przy medalu... Jesli chodzi o indeksowanie to PR ma wciaz duze znaczenie. Zreszta, wysoki PR nie bierze sie z niczego. Stad musi cos jednak znaczyc. Inaczej ten watek nie brzmialby "poszlo z 2 na 4" tylko "o, to juz moja dwiescie piecdziesiata 10". Mowic, ze PR nic nie znaczy latwo. Gorzej udowodnic, ze PR10 nie rankuje (BTW. mam 7, ktora nie rankuje raczej update PR jest od pewnego czasu już bez sensu i logigki w przyznawaniu PR , strony zapleczowe mają większy pr od strony pozycjonowanej , w niektórych przypadkach strona pozycjonowana straciła w ogóle PR , żałuje ze nie można pokazywać ciekawych przypadków , więcej by sie wyjaśniło ja, zeby ulatwic google sprawe, specjalnie znakuje domeny. serwis pozycjonowany na napisane "klient" w stopce, a strony zapleczowe "zaplecze". w ten sposob u mnie zawsze strony klienta maja wyzszy PR polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 a mi 3 strony które były zbanowane po tym update na nowo się w serpach pokazały szkoda że tylko 3 a nie np 103 ale zawsze to coś. Pierwszy raz w sumie się z czymś takim spotykam zważywszy na to że nie pisałem do googla żadnych próśb o odbanowanie ich. Jedną z tych stron jest .... skrypt ewebcites xanna. Spotkał się ktoś z was już z czymś takim ? Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Stronka założona ~miesiąc temu na subdomenie mocnej domeny (PR 6) z jednym linkiem z owej dostała PR 5. Inna subdomena tejże domeny, regularnie linkowana ze strony głównej oraz z precli i kilku katalogów (zaplecze, co by się indeksowało od czasu do czasu chociaż) tylko PR 3. Ale ja tam narzekać nie będę, zaraz się to PR 5 wykorzysta odpowiednio, póki jeszcze jest. ;-) Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dla mnie czarny ten update - na 1/3 zaplecz mam spadki PR, reszta bez zmian, a SERPY stabilne. EDITED: Dla poprawienia sobie nastroju postawiłem kilka dodatkowych zaplecz. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triq Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 U mnie w miare pozytywnie. Oprócz kleintów, którzy polecieli w większości w górę, również zapleczówki tematyczne, zostały docenione. Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 odbanowanie [...] Jedną z tych stron jest ewebcites. Mój jeden eWebcities dostał PR 1 i bana, drugi tylko bana... pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.