wikweb Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mimo tego tekstu "Oferty promocyjne nie dają gwarancji rejestracji domeny. " Czuję jednak, że otrzymam te domeny, ponieważ jak sprawdzałem na nazwa.pl to wszystkie domeny które dodałem w ovh.pl są już teraz zajęte. tworzenie stron poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mimo tego tekstu "Oferty promocyjne nie dają gwarancji rejestracji domeny. "Czuję jednak, że otrzymam te domeny, ponieważ jak sprawdzałem na nazwa.pl to wszystkie domeny które dodałem w ovh.pl są już teraz zajęte. są bo domeny są rezerwowane na 14 dni, a czy dostaniesz to się okaże, jeśli nie oszukiwałeś to podejrzewam że nie masz o co się martwić i napewno domeny będą zarejestrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Jesli ktos nie dostal kodu aktywacyjnego, to nie martwcie sie na zapas, posluchalem sie Waszej rady i napisalem do BOK, odpisali po kilku chwilach (dzisiaj jest niedziela!): WitamPaństwa zamówienia są już realizowane i nie musi Pan wprowadzać kodu. Domeny po weryfikacji OVH zostaną zarejestrowane na początku października. Mile zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 administracja/faktury/zamówienia Tam mam tylko 5 z kilkunastu zamówionych domen. Jednak jak próbuję zamówić ponownie te których tam nie ma to wyskakuje "domena zarezerwowana" więc mam nadzieję że i je otrzymam. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Wszyscy czekaja na moment kiedy to dostana domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 My też. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 dostalem pare dni temu kod i 2 dni temu mail z aktywacja. zamówiłem z 40-50, trzeba by dobic do 100. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mi aktywowi narzazie 26 sztuk nie wiem czemu tylko tyle Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Widzimy w panelu, że już dostajecie domeny. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A u mnie nadal 0 aktywnych ;/. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 U mnie tak samo. 0 aktywnych. wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Poczkajcie do 1-2 napewno zarejstruja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czy ta promocja jest do konca wrzesnia? Szukalem i tutaj i na stronie, ale nie moglem ogarnac tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 nie ma zdefiniowanej daty :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja na wszelki wypadek szykuje do dziś wieczora pełną liste 100 domen oj bedzie zaplecze tematyczne ojoj Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.