kaba Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam mam dziwny problem z systemem statlink a mianowicie dodałem dwie strony do systemu ustawiłem przyrost dzienny linków na 20, przyrost całkowity na 50 linków minęły już trzy dni od dodania linków a w polu Aktualny przyrost wysłanych / przydzielonych mam ciągle 0 czy to jest normalne czy może coś źle ustawiłem? Biuro Rachunkowe KABA - Pełna obsługa Twojej firmy. Bramy przesuwne - Wspaniałe ogrodzenia dla twojego domu Podajniki pneumatyczne zaoszczędzą mnóstwo twojego czasu a czas=$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dalej jest to zatkane, dodane mam 6.02 i nie przydzieliło jeszcze nic Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Na jednym z kont: - Wczoraj +400 pkt. - Dziś rano -3600 pkt (!) - Teraz -650 pkt Też macie takie zawirowania w przeliczaniu punktów? Dodam że: - żaden serwis nie wyleciał - żadne serwisy nie otrzymały niższych ocen, nie zwracają także punktów ujemnych za wychodzące BL itd. - liczba przyrostów na koncie wręcz znikoma (max 10-20 linków na dobę dla konta) Czyżby efekt chwilowego przestoju, nagłego zrywu i problemów z przeliczaniem punktów? Jak u was? EDIT: Zauważyłem, że: - od rana system przydzielił 3980 BL, teraz już 3960. - średni koszt linka rano: 7,62, aktualnie 6,94 Jeśli chodzi o PR... nie sądzę. Liczba domen z PR na koncie niewielka (2-4 domeny), więc nawet wyzerowanie PR nie wprowadzałoby ujemnej punktacji na poziomie 4.000 pkt w ciągu doby. Edytowane 8 Lutego 2013 przez yomas www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszz Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W systemie trwa aktualizacja PR po update'cie. Może to przez to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) A na pewno nie zaktualizowało ci się page rank na jakiś stronach i dlatego taka zmiana? Ktoś mnie wyprzedził Edytowane 8 Lutego 2013 przez lozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vax Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jakby szybciej działało, czyżby zmiana serwera? ;-) 1 projekt w kawałku ruszył, kilkanaście innych jeszcze stoi. A jak u was? Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothen Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Czy ma ktoś jakąkolwiek informację kiedy system wróci do do pełnej funkcjonalności (głównie chodzi mi o to kiedy ruszy przyrost linków) ? Skuteczne pozycjonowanie stron i sklepów internetowych - Agencja SEO - E-Commerce 360 - Grupa iCEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Właśnie, system stoi jak stał, nic nie przydziela, widać to nawet po ilości osób które chca kupić punkty. Panowie zróbcie coś bo pozycje stoją, a pozycje to $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a ja się zapytam, dlaczego jak przydzielam stronę www.strona.pl/eng w kategorii motoryzacja lub anglojęzyczne to mam zera w kolumnie wysłane/przydzielone, czyli (0/0) a przydzieliłem 5 dziennie Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Odpowiedź jest bardzo prosta, bo system stoi w miejscu, stąd nie przydziela linków, a inni nie zdobywają punktów niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothen Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Czy widział ktoś jakiś oficjalny komunikat w tej sprawie ? Wg. mnie to co się dzieje jest zrozumiałe biorąc pod uwagę że okroili ilość linków na stronie co zapewne skutkuje mniejszą ilością "slotów". Pytanie kiedy to się skończy ? Z tego co widzę trwa już przynajmniej 2 tygodnie. Skuteczne pozycjonowanie stron i sklepów internetowych - Agencja SEO - E-Commerce 360 - Grupa iCEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ale pole "data ostatniego przyrostu" też mam zero (0) - dodam, że przy innych frazach przydziela mi w miarę normalnie Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 proszę o konkretne zgłoszenia na formularz kontaktowy jeżeli coś jest nie tak z podaniem id inaczej mogę szukać igły w stogu. system działa. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 tym samym pojawił się kolejny raz moment gdzie punkty są w cenie złota;) Nie ma wolnych na rynku , wiec zapraszam do dodawania zasobów bo punkty szybko mozna zmonetyzować STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 hehe AmberStatLink byle nie skończyło sie jak z Marcinem Peee LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi