gkeb Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Wlasnie dostałem: Dzisiaj rusza nasza nowa platforma reklamowa dla blogerów! W miejsce Krytycy.pl powstała platforma Blogvertising.pl. Oferuje Wam ona szeroki zestaw narzędzi reklamowych a także profesjonalny system statystyk inTrack. W sumie dostępnych będzie 9 narzędzi. Dwa z nich: blog firmowy i pakiet BlogMarketing to usługi dostępne tylko od strony reklamodawcy. Pozostałe 7 dostępne będzie dla każdego blogera w należącego do sieci Blogvertising.pl.Są to: Sponsor Widget: reklama graficzna w postaci boksów 125×125 umieszczanych w pasku bocznym Patronat bloga: możliwość objęcia przez reklamodawcę patronatem wybranego bloga NewsBits: najnowsze informacje z firm branżowych dla blogerów VideoBits: reklama wideo na blogach Sampling: produkty do recenzji dla blogerów Teksty komercyjne: więcej na krytycy.pl inTrack: kompleksowy system statystyk dla blogów oparty na oprogramowaniu Piwik Po zalogowaniu się swoim dotychczasowym loginem i hasłem zostaniecie poproszeni o zapoznanie się z regulaminem i zaakceptowanie go. Od tego momentu możecie korzystać ze wszystkich narzędzi dostępnych w systemie. Obecnie platforma jest w fazie testów. Zgłaszajcie wszelkie błędy korzystając z formularza kontaktowego w zakładce kontakt. Wszelkie pytania bądź uwagi są mile widziane. Co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 krytycy nie wypalili to wzieli się za blogi nikt tam reklam nie kupował Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. przynajmniej pozbyli sie tej kontrowersyjnej nazwy. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Platforma ma duże szanse i możliwości. Jak nie dziś to za 3 lata. A jak nie za 3 lata to za 5. To kwestia czasu kiedy w Polsce blogerzy zostaną docenieni. Nie ukrywam że mnie to cieszy ;P Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ile czasu mija od zakończenia kampanii do naliczenia salda? Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 może skontaktuj się z nimi? swoją drogą, niezły odkop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 @spookypld - zazwyczaj kilka dni, płatności są bezproblemowe u nich. Szkoda tylko, że mają tak mało kampanii. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To u mnie jest chyba jakis problem, bo powiedzieli mi, ze rozlicza sie na dniach, a jak wchodze i widze nadal saldo zerowe. Wkurza mnie to. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.