_kUtek_ Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No Panowie - ściągamy i dzielimy się wrażeniami z kolegą Linuksowcem. ;-) https://www.google.com/chrome/?hl=pl Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ściągamy i dzielimy się wrażeniami z kolegą Linuksowcem. ;-) https://www.google.com/chrome/?hl=pl Niejednym kolegą Linuksowcem Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Pierwsze wrażenia : bardzo skromna przeglądarka, fajnie, że od razu jest polska wersja (strony i programu), i, co na tym forum pewnie przyjmiemy z zadowoleniem: są narzędzia dla deweloperów (jak działają jeszcze nie wiem ale na pewno sprawdzę). Więcej pozwalam sobie pisać i jeszcze napiszę tu: Google Chrome ... między innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 no, no... jak dla mnie bomba za szybkość! Nie wiem, jak oni to zrobili, ale przyspieszyli mi łącze!!! na razie zostawiłem firefoxa domyślnego, ale nie wiem, ile wytrzymam. podsumowanie: 1. otwiera się kilka razy szybciej niz FF 2. grafika nie powala na kolana, FF i IE wyglada lepiej 3. strona startowa - rewelacja (zobaczymy, czy nie bedzie mnie to jednak denerwowac po kilku dniach) 4. przede wszystkim - szybkośc działania! strony otwieraja sie po prostu szybciej. Znalazłem w opcjach taka funkcje: ładowanie stron z wyprzedzeniem. Jeśli to dzięki temu, to moim zdaniem to największa przewaga nad konkurencją. 5. brak dodatków znanych z firefoxa, typu adblock, seobar itp.oczywiscie to kwestia czasu, ale na razie jest jak jest na razie tyle, zapraszam do testowania, bo warto pzdr co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Rzeczywiście sprawie wrażenie szybkiej ale ładowanie z wyprzedzeniem to funkcja znana już z ... kurcze nie pamiętam, czy to Opera czy FF, czy oba może. Ładowanie z wyprzedzeniem to nie najlepsze rozwiązanie dla webmasterów bo transfer żre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed Ciekawy układ... ciakwie działa funkcja zapamiętywaia haseł... ogółem ciekawa przeglądarak Tylko źle działa funkcja sprawdzania błędów w tekście... Jak to poprawią to wywalam firefoxa na strych boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Już mi się nie podoba ta przeglądarka Wpisując "xlaski" w podpowiedzi pojawiła się moja strona firmowa <lol> A tak poważnie to może być niezłą alternatywą dla FF Tylko niech jeszcze Java powstanie pod nią Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja raczej sceptycznie do niej podchodze - pod wzgledem pozycjonowania - nie mam zamiaru z niej korzystac to tak jakby swoje zaplecze dodac do webmastertool i dziwic sie ze nagle wszystko polecialo wypuszczjac swoja przegladarke bede lepiej zbierali dane o odwiedzanych stronach, gdyz nikt nie zagwarantuje, iż nie pojda do nich o tym informcje i niestety tym samym dla wielu moze skonczyc sie biznes pozycjnowania i pozycje beda zdobywaly strony czesciej ogladane przy niewielkim udziale innych parametrów jak to ktos powiedzial przed chwilą otwieram lodówkę i mamy Google i zamiast internet bedziem mowic google, a to mnie bardzo smuci MONOPOL nie jest dobry bez względu na dziedzine o której mowa Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wojtek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A mogliby iść na całość - od razu system operacyjny. Przecież mają Androida (fakt że na telefony komórkowe ale jednak system ) jakiś HTC ma niedługo z tym wyjść Pierwsze miejsce w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Funkcja przeglądarki w przeglądarce jest jedną z mniej ważnych funkcji Zainstalowałem i skasowałem bo niestety nie jest to to czego potrzebuje. Krótka lista życzeń funkcjonalności: -firebug -flash block -adblock plus -scrapBook -platypus -dictionary tootip -greasemonkey Ale nie przeczę ze dla przeciętnego klikacza interentowego może sie podobać , kawał dobrej roboty Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wojtek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A po co to?? Żeby Adblocków nie szło instalować? Google myśli... Pierwsze miejsce w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Może i na razie Chrome nie przebije FF ani i IE ale jej siła tkwi w otwartym źródle. To początek zobaczymy co będzie dalej. Stawiam na to, że się będzie błyskawicznie rozwijać i ... za rok, a może i wcześniej, przegoni FF. Kto się ze mną zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangurrr Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 no no cos nowego od google i jaka fajna nazwa chrome kurcze ten #%@$@ iplus :/ jeszcze z 20 min zanim sie sciagnie ebialystok.pl - Firmy Białystok Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online. Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wojtek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Z wielką machiną marketingową którą dysponuje Google to bardzo prawdopodobne co mówisz papieros Pierwsze miejsce w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Niejednym kolegą Linuksowcem I nie dwoma nie patrzałem w ogóle na to ale może pod wine ruszy?!? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.