lolki Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam Czasem sprzedaję linki na allegro, ostatnio tego nie robiłem (jakiś rok czasu) ale znowu zrobiłem jedną aukcję i nagle pojawiają mi się zapytania czy można kupić linka na 10 czy 15 dni. Ja odmawaim takich aukcji bo śmierdzi mi tu donosem. Czy też macie takie zapytania? Ogólnie to po co komuś link na 10 dni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ogólnie to po co komuś link na 10 dni?? Może tylko na zaindeksowanie strony, chociaż fakt - wydaje się to nieco podejrzane. Ja bym się nie wikłał w coś takiego, tym bardziej, że i tak wiele na tym nie wyciągniesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja odmawaim takich aukcji bo śmierdzi mi tu donosem. rotfl, to juz jest powoli paranoja - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ogólnie to po co komuś link na 10 dni?? Ręceprecz..? Konkurs trwa od 1 czerwca do 30 sierpnia roku 2008 Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja odmawaim takich aukcji bo śmierdzi mi tu donosem. rotfl, to juz jest powoli paranoja rotfl to kupno linka na 10 dni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Może tylko na zaindeksowanie strony A mam tutaj pytanie. Czy jeżeli strona zaindeksuje się i ten link zniknie po 10 dniach to strona będzie dalej w wyszukiwarce? Załóżmy, że do tej strony prowadził tylko 1 odnośnik. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sprawdź sobie, będziesz miał tajną wiedzę i doświadczenie SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Konkurs się kończy za 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Konkurs się kończy za 10 dni. aż taka oszczędność pozycjonerów? To już na miesiąc ich nie stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosoft Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A mam tutaj pytanie. Czy jeżeli strona zaindeksuje się i ten link zniknie po 10 dniach to strona będzie dalej w wyszukiwarce? Załóżmy, że do tej strony prowadził tylko 1 odnośnik. Test taki kiedyś wykonałem. Jeśli tylko jeden link, to strona utrzyma się z miesiąc może dwa. xhtml + mathml = matematyka Forum matematyczne Kamerzysta Toruń, wideofilmowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jezeli na strone na ktorej jest link wpadnie robot i przeleci stronę, i zajrzy ponownie na stronę za 4 tygodnie to mimo tego ze link zostanie usuniety wczesniej to figuruje on az do nastepnej wizyty robota. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.