Eros Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Niestety tym razem się nie udało, kupon można jeszcze zarejestrować na loteriadzie może tam się poszczęści. Na serwery lotto trwa teraz atak DDoS Być może Ziemia jest piekłem innej planety...Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pier#$%^& więcej w to nie zagram boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pier#$%^& więcej w to nie zagram biggrin.gif podpisuję się pod tym to jest haracz za nadzieję prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a ja nie zagrałem haha Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja też nie... bo zapomniałem iść po kupon... Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Na serwery lotto trwa teraz atak DDoS Generalnie trwa na TOP10 dla "wyniki lotto". Nawet infobot rady nie daje. I nie wiem czy wygrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 2 6 15 25 29 30 kto to cholera losował miało być: 5 15 24 27 32 34 boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 wylosowali 25 29 30 a ja mialem 26 27 28 Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Na lotto.pl: W losowaniu nr 4567 z dnia 2008-07-29 wygrane są w trakcie naliczania. ...zawsze już kilka minut po północy było wiadomo czy ktoś trafił szóstkę, a teraz naliczają, naliczają i naliczają... chyba opodatkowanie boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 ... kto to cholera losował Ja też mam nadzieję, że to pomyłka i jutro (w zasadzie dzisiaj) pojawi się jakieś sprostowanie i numery takie jak mam na kuponie Wiadomo już, że 4 osoby poprawnie wytypowały 6 liczb. Być może Ziemia jest piekłem innej planety...Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Rachunek prawdopodobieństwa jest okrutny w przypadku lotto. Było pytanie co byśmy zrobili gdybyśmy wygrali. Ja bym zakupił nieruchomości na obrzeżach dużych miast. A resztę bym przeznaczył na pozycjonowanie strony pod hasło "google", żeby być wyżej niż samo google - tak dla czystej satysfakcji Wymienię się linkiem tekstowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie lubię się niezdrowo podniecać, dlatego nie grałem tym razem, ani nigdy wcześniej... A swoje podniecenie wolę ukierunkować na bardziej interesujące obiekty Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 np. Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A resztę bym przeznaczył na pozycjonowanie strony pod hasło "google", żeby być wyżej niż samo google - tak dla czystej satysfakcji taa marzyciel A co do losowania to puczytajcie conieco o rachunku prawdopodobienstwa a nie kazyd tutaj marzy ze mu sie uda, chcecie pieniedzy? To brac sie za zakladanie firm czy tez realizacje wlasnych pomyslow i kasa przyjdzie znacznie szybciej niz wygrana w lotto. Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Rachunek prawdopodobieństwa swoją drogą, ale jednak ktoś wygrywa Ja tam trafiłem dwa numerki, na trzy postawione zakłady Czyli po marzeniach, czas znowu dodawać wpisy do preclów i liczyć centy w Adsense [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.