Łukasz Gugała Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam, Mówiłem, że bede miał swój skrypt precla, więc mówię dalej xD Po mału pisze, ale z czasem cieniutko więc tonaprawde pomału idzie - oto co mam: - panel administracyjny, z opcjami które automatycznie sprawdzają wpisy, ale ich nie ujawnie z wiadomoych powodów - po prostu 0 pracy dla admina, oszusci WON, poprzez system banujacy realne IP (z proxy nie da rady tez wejść ). - w panelu specjalna strona do zmian kodów reklam na stronie (w koncu musi to na siebie zarobic) Co do strony usera: - layout strony, ogólny układ, - mod_rerite w linkach - kategorie, podkategorie, stronnicowanie wyników z bazy - rss oraz sitemap automatyczny z wpisów - wyszukiwarka z opcjami - po tytule, lub w treści artykułu oraz najczesciej oraz ostatnio szukane tagi - do lepszego jeszcze linkowania wewnetrznego - najczesciej ogladane oraz komentowane wpisy, - komentowanie przez zalogowanych - kazdy komentarz w panelu moderowany jednym kliknieciem admina Ale teraz kwestia własnie rejestracji - jak to zrobic zeby najlepiej było. Bo dla pozycjonera cza snajważnieszym, a nie chciałbym utrudniać. I chciałbym dac jeszcze jedna opcje dla dodajacego - on podaje do poszczególnych pól 3x 1000 znaków, inne informacje (tagi wpisu - tez od razu sprawdzane) oraz 3x słowo które wystepuje w tekscie, nawet kilka razy oraz ma byc zamienione na link zwrotny do strony ktory podal dodajacy. Co wy na to? Nie wiem czy to cholera wordpresa nie przypomina za bardzo Pozdrawiam, Łukasz Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pomysł naprawdę ok- tylko mam jedno pytanie, czy będzie tam automatyczne sprawdzanie pod względem duplicate content?Również jakiś czas po dodaniu wpisu? poza tym, dla człowieka, który dzisiaj nie do końca kontaktuje, wygląda fajnie- a nawet jeśli będzie to przerobiony WP to nic złego się nie stanie a powiedz mi jeszcze, w jakiej cenie byś go sprzedawał? Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Im prostrzy skrypt tym wieksze szane ze bedzie na niego zainteresowanie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Nie bede go sprzedawał Co do sprawdzania wpisów to będzie, a w zasadzie juz jest kilka specjalnych modułów, które 24/7 będa losowo sprawdzac popranośc wpisów - będe wymagał linka zwrotnego także ;] Będa akceptowane tylko autentyczne artykuły. Jak najmniej pray dla admina, więcej zautomatyzowania. Co do tego jakby to była przeróbka wordpressa - nie nawidze tego systemu blogowego ;/ Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormfly Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 - panel administracyjny, z opcjami które automatycznie sprawdzają wpisy, ale ich nie ujawnie z wiadomoych powodów - po prostu 0 pracy dla admina, oszusci WON, poprzez system banujacy realne IP (z proxy nie da rady tez wejść ). Sprostowanie. Z części proxy... bo część podaje IP, a część nie tzw. elite proxy Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Sprostowanie. Z części proxy... bo część podaje IP, a część nie tzw. elite proxy No bez przesady - ale jest ich mało, chyba az tyle wpisów z nich nie bedzie, po prostu je wywale recznie. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik999 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 dodaj popularne TAGI w szablonie bo to dosc przydatne dla indeksacji. Kontakt: punkty@strony.pl gg: 10386146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No myślałem ze o tagach napisałem Będzie OK. Oby tylko był czas na dokonczenie. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik999 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A pingowanie nowych artykuł bedzie mial, oraz tworzenie SitMap? Przydatna rzecz. Kontakt: punkty@strony.pl gg: 10386146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 O Sitemap juz pisałem (zamierzam zrobić tylko generrowanie XMl, żeby zgłosić w google webmasters i niech sobie leci) Oingowanie moge zaimplementowac ;] Z resztą, pingowanie mam zaimplementowane z swoim generatorze zaplecza, więc nie będzie problemu. Mój główny problem to teraz czas. Jeszcze na wakacjach pokaze gotowy preclo-katalog oparty na moim skrypcie. pzdr Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik999 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 czekamy, a udostępnisz go wybrnaym? Kontakt: punkty@strony.pl gg: 10386146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Juz powiedziałem, ż enie będe go sprzedawał. Przynajmniej na początku, chce go sam potestować i nie doprowadzic do tego by rozlazł się za darmo jak QlWebi po kilku latach stracił na wartości użytkowej. Narazie jeszcze nie skończyłem i trzymajmy się terminów typu udostepnienie, sprzedaż wtedy gdy go oficjalnie, raczej w tym dziale pokarze. pzdr Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.