k3rn3l Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Testowałem jakiś rok temu moc stopki na forach za czasów Msnbetter Thangoogle. Co dało się zauważyć, to bardzo szybka indeksacja ale moc była bardzo słaba. Ciekawe jakie będą teraz wyniki Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dla mnie działa to jak prawdziwy artykuł tematyczny przenosi swoją moc linkiem tematycznym do strony, nie ma co ukrywać ze linki z tematycznych stron są najmocniejsze dlatego jest taka duża moc stron zapleczowych pod warunkiem ze są tematycznie związane z pozycjonowaną stroną. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Xann, e-weblink.com wskoczył na 62 pozycję. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Stronę zaindeksowało w około 3 dni od wstawienia. Co do pozycji to nie widać narazie w pierwszej 200 na frazę ceny ropy. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Jak na razie jeżeli chodzi o eweba to działa zobaczymy dokąd dojdzie na samej stopce z PIO i jak ta pozycja będzie stabilna. ps. ja widze na 66 poz - 9:29 - 28-07-2008 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 u mnie narazie kiszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 stopka nie ma tak dużej siły jak to wszyscy ją chwalą niestety;) chyba, że... to osoby które mają na karku 4k postów;) wiem, bo sam sprawdzalem;] Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no ja nie moge stwerdzic nic bo jestem w filtre tym 28/29 wiec poczekam do konca miesiaca i zacznie jeszcze raz test na inną fraze dla innej domeny Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 u mnie jeszcze nie jest w top50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thant Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 stopka nie ma tak dużej siły jak to wszyscy ją chwalą niestety;)chyba, że... to osoby które mają na karku 4k postów;) wiem, bo sam sprawdzalem;] Byłbym bardzo zainteresowany zakupem konta na PIO, które ma ponad 2k postów. Oferuję cenę: wg wzoru liczba postów * 10gr (minimum 2k postów). linki ze stopki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don't be Evil Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Byłbym bardzo zainteresowany zakupem konta na PIO, które ma ponad 2k postów.Oferuję cenę: wg wzoru liczba postów * 10gr (minimum 2k postów). Wbijaj do Xanna, ma kilka kont klonów z tematów e-weblinkowych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ten się uczepił nie podoba się to omijaj jego posty. A jak ma kilka kont to wątpię żeby tam miał kilka powyżej 2k postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don't be Evil Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ten się uczepił nie podoba się to omijaj jego posty. A jak ma kilka kont to wątpię żeby tam miał kilka powyżej 2k postów. A co cię obchodzi czego się uczepiłem? Nie podoba się? Omijaj moje posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ej no chopaki, wyluzujcie troche... lepiej zainwestować w precelki;P) Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Wbijaj do Xanna, ma kilka kont klonów z tematów e-weblinkowych ;-) Wujek podaj adres wysle ci zdjęcie z autrogramem bo widze ze jesteś wyjątkowym moim fanem , no nic cena sławy przyzwyczaiłem sie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.