ryu420 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Mi tam na jor.pl statyczne zaplecze śmiga dobrze. Dobry stosunek cena/jakość (oczywiście cena z promocji ) NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A ja ciągle trafiam na jakieś pady, np. teraz, nie jor.pl nie działa. I przez to kłopoty z indeksowaniem. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba505 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jak dzisiaj zabralem sie za podpinianie domen i mialem juz stawiać cmsy na strony, to akurat chyba baza SQL padła... no nie fajnie panowie, trzeba coś z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Szczerze odradzam ten hosting, cały czas pady, od czwartku mi nie odpisali na moje pytanie. Ten tydzień i się wynoszę! Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Koła i zestawy kołowe - https://rollen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba505 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 o juz baza dziala zobaczymy jak długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Miałem już kupić ,ale ten temat mnie uratował :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Miałem już kupić ,ale ten temat mnie uratował :-) A ja myślę, że będe zadowolony Przeczekam problemy, a za taką cenę... Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No i jestem zadowolony, miałem problem i po 2h gotowe! Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Czy ktoś jeszcze korzysta z Jor.pl? Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, ale przedstawiciele przynajmniej oficjalnie dawno PiO nie odwiedzali. To samo na Webhostingtalk. Przedłużyłem serva a z ich strony cisza... Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A od kiedy śledzenie for to jakiś obowiązek? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Kontaktuj się bezpośrednio telefonicznie, support telefoniczny jest praktycznie nonstop Wsparcie na forum to tylko dodatek, a na to trzeba mieć czas - jak widać ciężko o niego :-) Dzwonić śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 @Arek - Obowiązek nie - ale chyba nie zaprzeczysz, że coś to mówi na temat aktywności firmy ;] @Fikas - support przez tel owszem, gdyby tylko odbierali telefony. Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie widzę w tym żadnego związku przyczynowo-skutkowego Parafrazując, to czy aktywność firmy Enterseo na tym forum ma wpływ na lepsze działanie jej produktów? Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 @Arek - Obowiązek nie - ale chyba nie zaprzeczysz, że coś to mówi na temat aktywności firmy ;] Zaprzecze. Jakos home czy nazwa sie nie wypowiada i nikt nie widzi w tym problemu... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Faktycznie, może źle to ująłem. W sumie chciałem zapytać czy ktoś z Was nadal korzysta z ich usług i jest przy tym zadowolony. Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.