ErnestM Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam, powiedzcie mi konkretnie ktorzy reklamodawcy placa ponizej 0,01 $ za click bo to co ja mma jest smieszne, 100 klikow na 3000 wyswietlen i 0,97 pfff. strona: https://www.brechta.pl Dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 jak zablokujesz te co masz to będziesz dostawał jeszcze gorsze reklamy. Taka tematyka zawsze ma bardzo niskie stawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 a jak myslicie dobry % klikalnosci na tyle wyswietlen przy ~500 odwiedzinach dziennie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 jeżeli masz 500unikalnych wejść i 100kliknięć to bardzo dobry %. To wychodzi że co 5 osoba klika w reklamę więc poziom bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Blokuj te wszystkie, które mogą być klikane w tym czasie kiedy masz 0,01$, a na pewno wskoczą ci lepsze stawki i nie słuchaj tych co mówią że będziesz miał jeszcze gorsze, bo przy takich gorszach to się raczej nie da. Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Blokuj te wszystkie, które mogą być klikane w tym czasie kiedy masz 0,01$, a na pewno wskoczą ci lepsze stawki i nie słuchaj tych co mówią że będziesz miał jeszcze gorsze, bo przy takich gorszach to się raczej nie da. Tak, stawka CPC nie będzie już niższa. Ale to nie ma znaczenia. AdSense dopasowując reklamy wybiera te, które mają najlepszy eCPM. A zatem, usunięcie reklamy o CPC 0,01$ może wstawić na jej miejsce inną reklamę, o CPC 0,01$, ale o niższym o połowę CTR. CPC nie jest najważniejszym parametrem dla wielkości zarobków... Ja tam jestem zwolennikiem usuwania tylko reklam naprawdę konkurencyjnych. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Lis wyczyść skrzynkę bo nie ma jak się z Tobą skontaktować eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ja tam jestem zwolennikiem usuwania tylko reklam naprawdę konkurencyjnych. ...lub mocno odbiegających od tematyki serwisu - choć i tutaj czasem warto niektóre zostawić np. serwis o grach komputerowych ale pojawia się reklama z ofertą kupna komputera skonfigurowanego specjalnie na potrzeby graczy - takie coś warto zostawiać. Co do filtrowania - radzę uważać bo czasem tak jak Lis zauważył drastycznie może spaść CTR i wyjdziemy na tym jeszcze gorzej. Filtruj: absolutną konkurencję, inną tematykę i to co w opisie ma "za darmo" . iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 jak chcesz się skontaktować z Lisem to pisz do niego na mail, który masz w stopce prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja pisałem, ale chyba nie ma czasu wystarczająco zeby odpowiedziec, i w cale się nie dziwie jak kazdy pisze do niego xD Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Htsz Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 a ja sie dolacze do tematu i zapytam czy za wyswitlanie bannerow duzo placa ? niestety nie ja mam dostep do panelu reklam a na mojej stronie z szablonami na bloga wyswietla sie juz od chyba tygodnia reklama eurobanku z kredytami, zastanawiam sie czy to moze byc oplacalne.. Link in Bio na Bloggerze - przykład wykorzystania platformy Blogger / Blogspot nie tylko jako bloga, ale również prostego portfolio / wizytówki / listy linków / zaślepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.