marcin0077 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 czy idzie znaleźć gdzieś darmowe proxy czy zawsze trzeba stawiać własne bo te darmowe to bezużyteczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Idzie znaleźć darmowe, ale jest z tym dużo zachodu i nie mamy żadnej gwarancji co do ich "czasu życia". Podczas pisania modułu od proxy sam takowe wyszukiwałem i je wykorzystywałem. Nie wykluczone, że przy czasie napiszę jakieś modół(ły) do zautomatyzowania tego procesu jednak do tego czasu trzeba to robić we własnym zakresie. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mptrzy.pl Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Sciagnalem demko i od razu mi wyskoczylo ze juz wykozystalem 10 darmowych uruchomien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 mptrzy: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=757070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulturalny Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dzięki za aktualizacje księgowość Warszawa aplikacje na telefon aplikacje iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ten ostatnio wprowadzony moduł pingowania z proxy dobrze się sprawuje... Mion Planujesz może jakieś wsparcie programowe do pozyskiwania proxy ? Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 @Ten ostatnio wprowadzony moduł pingowania z proxy dobrze się sprawuje Zgadzam się z Tobą... @Mion Planujesz może jakieś wsparcie programowe do pozyskiwania proxy Raczej tak... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jest szansa, żeby obsługiwał import csv z pl znakami UTF-8? CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Szansa jest, ale porównywalna z wygnaniem w totolotka. Zawsze możesz zamienić tak zwane znaki kodowane na ich polskie odpowiedniki w edytorze tekstowym np https://www.editplus.com/ HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Czy miał ktoś błąd przy usuwaniu zaindeksowanych stron "List i index out of bounds (3)"? Gdzieś Mion napisał (albo mi się przysniło ) że nie można dodać do bazy już istniejących stron, importując kolejny raz dane dodaje te same adresy, jeżeli trzeba na to uważać to ok. Usuwając zaindeksowane www program rozumiem że nie zapamiętuje tych zaindeksowanych i później przy imporcie można dodać je znowu? Jeżeli tak to jest nawet ok, lecz może warto by dodać żeby zapamiętywało te zaindeksowane i przy imporcie danych weryfikowało adres i można było określić czy chcemy mieć ten adres zaindeksowany dodany ponownie. Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kasować dane z list należy bez działających wątków pinguowania, a najlepiej po skasowaniu uruchomić program jeszcze raz. Tak, nie można wgrać takich samych adresów do bazy. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 A co z tymi zaindeksowanymi adresami? Czy mógłbyś zrobić taką opcję żeby nie dodawało ddo listy już zaindeksowanych? Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 @Czy mógłbyś zrobić taką opcję żeby nie dodawało ddo listy już zaindeksowanych? Na dzień dzisiejszy nie planuję czegoś takiego. Zindeksowane adresy [z listy adresów do pingowania] można skasować w module do sprawdzania zaindeksowania, bo nie ma potrzeby ich dalszego pingowania. Poza tym program można mieć skopiowany w wielu katalogach np z podziałem na dane projekty. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Możesz sprawdzić czy nie importuje tych samych adresów stron dwa razy co są w bazie? Bo albo ja jestem ślepy albo widzę podwójnie Prośba: Przy usuwaniu wielu adresów może warto by było dodać opcję sortowania tak jak to jest w panelu głównym? Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Przyłączam się do powyższej prośby o sortowanie, sam miałem to kiedyś napisać i zapomniałem . Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.