smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam, szczerze nie polecam host-24.pl - to jakaś kpina na resorach. Zero kontaktu, jakieś blokady kont z kosmosu, no dno całkowite, a nie firma... Gdyby właściciel hostingu chciał skomentować ta opinię to zapraszam na PW... Czy ma ktoś może numer do tej 'firmy'? Pytam, bo znudziło mi się już pisanie maili - po prostu tam zadzwonię. Pozdrawiam Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nie dane bedzie mi sprawdzić tego hostingu Access denied The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: https://host-24.pl/ The following error was encountered: The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Clicker.HTML.IFrame.gt Please contact your service provider if you consider it incorrect. Generated: Thu Jun 19 17:28:42 2008 Kaspersky Anti-Virus 2009 Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 https://www.google.pl/search?q=site:https://host-24.pl/ aż dziwne subdomeny mocniejsze od głównej google nie wykrywa wirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ehh, chyba sam jakiś hosting poprowadzę, bo wkurza mnie to, że co krok jakiś się kupi to okazuje się krzak. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 to po co kupujesz za marną kase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Mam w tym swój magiczny plan :] Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 to po co się tutaj wyżalasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zadajesz głupie pytania, wiesz? Po pierwsze, pokaż mi, gdzie się tu wyżalam :] po drugie, jak nie masz nic sensownego do napisania to zamilcz proszę, bo tylko zamęt wprowadzasz. Pomijam już zupełnie fakt, ze jeżeli coś kupuję od kogoś kto nazywa się firmą, to wymagam tego za co zapłaciłem, bez względu na to czy kosztowało to 1zł czy 1000zł... to tyle w tym temacie. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 cena=jakość Po pierwsze, pokaż mi, gdzie się tu wyżalam :] to jakaś kpina na resorach. Zero kontaktu, jakieś blokady kont z kosmosu, no dno całkowite, a nie firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Kolego, na prawdę odpuść sobie ... Po pierwsze, mylisz pojęcia, bo to co zacytowałeś to opinia, a nie wyżalanie się. Po drugie, tak jak napisałem nie interesuje mnie, że cena być może jest za mała. Jeżeli ktoś oferuje coś po danej cenie, to dokładnie tego oczekuję i tyle. Jeżeli nie masz zamiaru mi pomóc w uzyskaniu telefonu do tej osoby i/lub wyrazić swojej opinii na temat tego hostingu, to możesz sobie ten temat podarować. Nie mam zamiaru wdawać się w filozoficzne dyskusje dotyczące jakości tanich hostingów. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 napisz do nask, podaj powód i będziesz miał dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tak myślałem o tym, ale z drugiej strony ciężko o dowód. No nic, zobaczymy jak się sprawa rozwinie, bo co prawda bezpośrednio ten Pan się ze mną nie skontaktował, ale widać jego reakcję. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 też mam tam hosting, i jakoś za cenę 4zł to jestem szczęśliwy, ze działa, więc nie wiem po co te dociekliwości.... napisz do rejestratora, to może tez przekazać informację w twoim imieniu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja zapłaciłem znacznie więcej niż 4zł - i to, w sensie dużo więcej niż 4zł miesięcznie. Tak, wszystkie te drogi już uwzględniłem i właśnie jest reakcja tego kogoś. Po drugie, te dociekliwości są dlatego, że po prostu mam sprawę i tyle. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Kupiłem tam hosting. Przelałem pieniążki i jestem 13złotych do tyłu... No cóż ale czego można od krzaków wymagać Takie życie.. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.