Kea Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Chciałbym dawać moim klientom wraz z wykonaną prze zemnie stroną hosting, zastanawiałem się nad H9 Reseller. Tylko teraz mam takie pytanie, jak taki delikwen tz. klient postawi na takim hostingu spam lub skrypt który będzie zajeżdżał im procka, to jakie są tego konsekwencje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jak taki delikwen tz. klient smile.gif postawi na takim hostingu spam lub skrypt który będzie zajeżdżał im procka, to jakie są tego konsekwencje ? Blokada konta konta www które to wyczyniło, nie całego resellera Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kea Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dzięki Exe! Bo na jednym forum hostingowym już mnie nastraszyli, że obrazu wyrzucają Edit. A jak jest z tłumaczeniem cpanelu? Jest spolszczony, albo da się go jakoś spolszczyć ? Głupio tak dawać klientowi panel do zarządzania w języku angielskim ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Panel jest w języku angielskim. Ja nie szukałem nigdzie opcji językowych, ale przynajmniej w tym głównym oknie nie widzę zmiany języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jak wygląda sytuacja gdy chcemy zwiększyć limity Naszego konta, bo nie wiem czy zwiększać czy kupić nowe konto ? pozatym jak kupowałem hosta (płaciłem wtedy za 3 miesiące z góry) to dawali w małym pakiecie resell: dysk:15,000 MB|transfer:150 GB w cenie $19.95 miesięcznie obecnie w tej samej cenie którą co miesiąc płacę jest dysk:25,000 MB i transfer:250 GB gdzie należy się zgłosić w tej sprawie ? normalnie poprzez support ? czy jakiś formularzyk ? robił to już ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Fidma - dostałeś coś z PP? U mnie wisi na koncie ponad 200$ którego za nic nie mogę wypłacić. Wszystkie są Approved - Pending Payment, ostatnie z maja, więc 46 dni już minęło. Support Aff nie odpisuję - a ja czytam takie coś np i się zastanawiam https://www.hostninereview.org/hostnine-aff...gram-not-paying Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Szlag :/ Mi też :/ 150$. Mam maila do Bena, który odpowiada za cały pion finansów i też g#$%. Nie odpisują :/ 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 No to nie jestem sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja dostalem od nich wyplate dwa razy na poczatku roku, ale zawsze byly z tym zabawy. Najpierw zmienili panel i skasowali mi $50 - po 2tyg rozmow stwierdzili, ze nie mialem zadnych prowizji - wiem, ze mialem, bo osoba z PiO kupila konto z mojego refa. Pozniej jak wyplacalem kase to raz czekalem tydzien, a drugi raz z 2 tyg. Ostatnio mi sie uzbieralo $50, ale przez 4mc byly caly czas Pending. Jak napisalem maila to na odpowiedz czekalem miesiac i uznali, ze w koncu nikt nie kupil konta i nie dostane prowizji... Ogolnie nie polecam. Tam PP zajmuje sie jedna osoba i odpowiada jak jej sie widzi. Poza tym na pewno robia walki na tych prowizjach. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawyswiataa Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Cześć, mam trochę głupi problem Mam tam hosting, ale niestety mój język angielski bardzo kuleje. Otóż w połowie października kończy mi się ważność konta. Chciałbym je przedłużyć płacąc przez PayPal, ale za cholerę nie mogę znaleźć takiej opcji Czy mógłby mnie ktoś naprowadzić gdzie mogę tego dokonać? Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 H9 automatycznie pobiera oplaty za przedluzenie konta. Jesli kupujac placiles przez paypal, to z niego skubna sobie naleznosc. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawyswiataa Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ale ja chyba nie zaznaczałem nic takiego, że chcę aby automatycznie mi pobierało. Trochę to bez sensu. Mogę gdzieś to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Taka polityka w USA, wiec trzeba sie pilnowac. Sprawdzic mozesz w swoim panelu billingowym https://secure.hostnine.com/billing/index.php Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawyswiataa Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Unlimited Hosting Plan for XXXXXX Registered on 12/10/2008 and $83.40 USD is due on 12/10/2009 w innym miejscu mam Invoice generated on 12/10/2008 Tzn. że 12.10 pociągnie mi 83$ z paypala? Czy w innym miejscu to jest? Sorry, ale serio nie łapie się w tym. Niby to proste jest, ale ciężko mi to znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak napislem wyzej, jesli placiles przez paypal to z niego pobierze Ci naleznosc za kolejny rok. Nie mam Twojego panelu przed oczami i nie powiem Ci co kliknac, musisz sam poszukac opcji bilinbowych czy ustawienia swojego konta i wyswietla Ci sie informacje odnosnie platnosci. Robimy offtopik, jesli chcesz napisz mi na pw dane do panelu, sprawdze i Ci wyjasnie. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.