Carnagge Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Będzie nowa domena globalna .me - Oferta Chyba, że coś przegapiłem, ale z tego, co widzę to jakaś nowość. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Więcej domen == I jeszcze większy (za przeproszeniem) "burdel" Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 .me są jeszcze w porządku, ale .pdf, .jpg, to już przegięcie: https://di.com.pl/news/19262,1,0,Domeny_pdf...w_tym_roku.html ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pierwsza jaka mi przyszla do glowy to fu*k.me ale juz niedostepna ogolnie beznadzieja, nie podoba mi sie to kabinowanie z nowymi koncowkami. z drugiej strony, zaczyna brakowac slow do normalnych domen..... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowski Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ee? A dlaczego niby beznadzieja? Czym więcej tym lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Czym więcej tym lepiej! Dlaczego tak uważasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Pewnie doczekamy sie kiedyś czasów że domeny pierwszego poziomu bedzie można rezerwować , bo dlaczego by nie https://pozycjonowanie/ Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapir Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Drogie te domeny. Na spam sie nie nadaja. Ale wg. mnie im wiecej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Czy uważacie, że domeny są tylko do stawiania na nich spamu? :> ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterkoler Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Czy uważacie, że domeny są tylko do stawiania na nich spamu? :> Domeny nie, ale serwery tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pierwsza jaka mi przyszla do glowy to fu*k.me ale juz niedostepna wink.gifhahaha mi właśnie też xD I pierwsze co zrobiłem to sprawdzałem dostepność tej domeny ;P Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowski Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Czym więcej tym lepiej! Dlaczego tak uważasz? Jejku, czy nawet takie zdanie muszę podpierać jakimiś argumentami? Zarezerwowanie ciekawej domeny .com .pl itd. jest prawie niemożliwe. Czym więcej końcówek tym chyba dla nas lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tak, ale końcówki identyczne z rozszerzeniami (jpg, pdf i inne) to beznadziejny i nie trafiony pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pierwsza jaka mi przyszla do glowy to fu*k.me ale juz niedostepna wink.gifhahaha mi właśnie też xD I pierwsze co zrobiłem to sprawdzałem dostepność tej domeny ;P Ja też Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Prędzej czy później można było się spodziewać wprowadzenia tego typu wynalazków. I wcale się nie zdziwiłem, że trafiło na rozszerzenia plików MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.