sanchez Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 czym się łamiesz?ctr 4,30% jest taki sobie, jak dla mnie jest ok. No wzrostem prawie 50% hehe 4 dni to rzeczywiście mnóstwo czasu żeby wyciągnąć z tego wnioski :> dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 też zauważyłam wzrost kilka dni temu. Ale od wczoraj wszystko wróciło do normy. Czyli groszowe sprawy. a chyba centowe. :-/ Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Możecie się śmiać, ale w tematyce np. tapet na pulpit od kilku miesięcy standardem był 1 cent za kliknięcie (a czasem jeszcze mniej), więc moje 700 kliknięć dziennie daje mi już 14$, a nie 7$ I potwierdzam, że druga połowa maja przyniosła wzrost, szczególnie odczuwalny w słabo płatnych tematykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopens Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Możecie się śmiać, ale w tematyce np. tapet na pulpit od kilku miesięcy standardem był 1 cent za kliknięcie (a czasem jeszcze mniej), więc moje 700 kliknięć dziennie daje mi już 14$, a nie 7$ I potwierdzam, że druga połowa maja przyniosła wzrost, szczególnie odczuwalny w słabo płatnych tematykach. Ale dlaczego mamy sie smiac ? To że jakis koles buraczy ecpm 10$ , to nie znaczy ze z reszty nalezy sie smiac. GL HF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 hehe, nie tematyka jest ważna. Z każdej tematyki da się wycisnąc miły ecpm. eCMP nie jest uzależniony tylko od tematyki... w przynajmniej nie w tym stopniu co niektórzy uważają. jest inny czynnik który bardzo poważnie wpływa na ecmp ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jest inny czynnik który bardzo poważnie wpływa na ecmp ^^ W takim razie oświeć nas wszystkich i napisz o jaki czynnik chodzi Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advokat Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 eCPM za kwiecień: 0,44$ eCPM za maj: 0,48$ Chyba wypije piwo za te 0,04$ Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawski27 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 eCPM 0,40 ostatnio dominuje.. w weekendy jest lepiej :| końcówki m-ca zawsze są słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 5$ różnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 U mnie widać drastyczny wzrost... 0,023$ na 0,028$ (za klik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 um.. LOL ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jest inny czynnik który bardzo poważnie wpływa na ecmp ^^ W takim razie oświeć nas wszystkich i napisz o jaki czynnik chodzi eCPM [$] = stawka za klik [$] * CTR [%] * 10 no i zostaliście oświeceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ^^ no dokładnie nadrabiać mozna mocno poprzez ctr ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a CTR najprościej podnieść zmniejszając ilość wyświetleń które nie prowadzą do klików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 a CTR najprościej podnieść zmniejszając ilość wyświetleń które nie prowadzą do klików A praktycznie jak chcesz to zrobić? Po czym oceniasz, czy ktoś kliknie czy nie? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.