Luk23 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 www.tnij.com/pomoz_Asce Hej tu Aśka z Tarnowa. Jeżeli masz kilka sekund wolnego czasu to wejdz na stronę którą Ci podałam wyżej i kliknij w dwa pierwsze linki od góry. Zbieram na pierwszy semestr na studia a moja rodzina jest bardzo biedna.. Klikając dostaje okolo 25 groszy... Wyślij ten link wszystkim znajomym, jeżeli chcesz mi pomóc. Będe bardzo wdzięczna. Z góry Dziękuje za Twoją pomoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapir Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś do google. Moze kiedys dostaniesz plecak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ...a moja rodzina jest bardzo biedna. Oczywiście necik za free jest Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlonk Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ocokomon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 czego marlonk nie zrozumiałeś ? boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 pewnie u niego jest to na porządku dziennym i się zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 to już ty Kukis dodałeś boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 mhm... ja lubie takie stronki;] Klikam klikam, aż bana dostanie;] Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 W jednym miejscu czytam, że za naklikiwanie nie dostaje się bana, że po prostu nie zliczają takich klików. Bo w takim wypadku teoretycznie każdemu można załatwić bananka... Innym razem czytam, że owszem za naklikiwanie można dostać bana. To jak to w końcu jest co? Chyba, że w takich wypadkach wchodzą na takową stronę widzą naruszenie zasad, jakiegoś punktu regulaminu i wtedy leci ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Za naklikiwanie nie dostaje się bana.... bo inaczej już dawno bym dostał Kiedyś miałem leszcza co wchodził codziennie na jedna z moich stron i dawał po 150 razy... boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 jedna osoba faktycznie nie załatwi Ci bana, ale już kilka tak. testowaliśmy ze znajomymi. 7 osób klikało po kilkaset razy dziennie no i niestety. konto banned;] Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinth Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Potwierdzam, tez mi sie raz taka łajza przyplątała Tutaj bedzie sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nihonjin Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 www.tnij.com/pomoz_Asce Hej tu Aśka z Tarnowa. Jeżeli masz kilka sekund wolnego czasu to wejdz na stronę którą Ci podałam wyżej i kliknij w dwa pierwsze linki od góry. Zbieram na pierwszy semestr na studia a moja rodzina jest bardzo biedna.. Klikając dostaje okolo 25 groszy... Wyślij ten link wszystkim znajomym, jeżeli chcesz mi pomóc. Będe bardzo wdzięczna. Z góry Dziękuje za Twoją pomoc ) Też dostałem taki spam na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanchez Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 www.tnij.com/pomoz_Asce Hej tu Aśka z Tarnowa. Jeżeli masz kilka sekund wolnego czasu to wejdz na stronę którą Ci podałam wyżej i kliknij w dwa pierwsze linki od góry. Zbieram na pierwszy semestr na studia a moja rodzina jest bardzo biedna.. Klikając dostaje okolo 25 groszy... Wyślij ten link wszystkim znajomym, jeżeli chcesz mi pomóc. Będe bardzo wdzięczna. Z góry Dziękuje za Twoją pomoc ) Ta gówniane sciemy ,a moj ojciec jest pressleyem tylko zgolil pekaesy i go ludzie nie rozpoznaja teraz na ulicach NY... Google się tobą zajmie kwestia czasu wez się za robote lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ta gówniane sciemy ,a moj ojciec jest pressleyem tylko zgolil pekaesy i go ludzie nie rozpoznaja teraz na ulicach NY...Google się tobą zajmie kwestia czasu wez się za robote lepiej Piszesz o tym akurat tutaj, bo...? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.