Skocz do zawartości

Galeria Zdjęć Morskich do oceny i... Zaproszenie jednocześnie :)

marynistyka.org

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanowne Koleżanki i Drogich Kolegów...

Ponieważ dzięki temu, że kilka tygodni temu przedstawiłem w tym dziale moją Stronę Główną (jedyną jaką zresztą wtedy miałem - niektórzy pewnie pamiętają, taką z lat 90-tych :) ) mam teraz zupełnie nową Stronę Główną :) - Marynistyka.org (tu mała dygresja - Dziękuję Kamil, Dziękuję Łukasz :) ),ale nie o ocenę jej chciałem Was poprosić...

To Wy oceniając moje kolejne 2 strony Marynistyka.org podsunęliście mi pomysł na dalszy rozwój... Bardzo Wam Dziękuję...

A przechodząc do sedna - postaram się w skrócie...

Łącząc przyjemne z pożytecznym (i słuchając rad...):

Wykupiłem nową domenę www.marynistyka.info (i kilka innych z "marynistyka")

Na tej domenie (i nowym hoście) postawiłem na podstawie programu Coppermine Photo Gallery v1.4.16 - Galerię Zdjęć - Marynistyka.info - (jak głosi nagłówek) - "Największy zbiór zdjęć ukazujących piękno oceanów, mórz, jezior, historię i teraźniejszość żaglowców i żeglarstwa, naszych rejsów i wypraw nad wodę, porty i mariny z całego świata oraz sztukę, kulturę i styl marynistyczny."

Dwie funkcje Galerii:

- przyjemna - uwielbiam zdjęcia związane z morzem, plażą, żeglarstwem, żaglowcami, itd - dotychczas je oglądałem, teraz mogę je "kolekcjonować" - mam naprawdę ambicję aby była to Największa Galeria tego typu zdjęć w internecie, od 10 dni działalności dokładam do tego wszelkich starań w kolejności: ja, przyjaciele, mailing-klienci, mailing-portale tematyczne (dzisiaj) + Nagroda za najlepiej Oceniane Zdjęcie co 2 miesiące i myślę, że wynik:

"575 plików w 48 albumach i 14 kategoriach z 0 komentarzami - wyświetlono 1486 razy" w przeciągu 10 (około) dni to naprawdę niezły zwiastun :)

- pożyteczna - po pierwsze oczywiście pierwszy katalog zdjęć: "Przedmioty morskie - Sklep.marynistyka.org - Dział reklamowy sklepu internetowego - www.marynistyka.org - Sklep żeglarski z nautycznymi antykami, przedmioty marynistyczne, morskie, żeglarskie." i podlinkowanie i opis każdego zdjęcia...

Do tego box "Partnerzy" - to moje strony, i box Reklama - na wymianę + Stopka = myślę, że wymyśliłem sobie naprawdę fajne i przyjemne (dla mnie) zaplecze słuchając Waszych porad... :)

Ale to moje zdanie - ponieważ już kocham tą stronę i chciałbym aby była naprawdę moją "perełką" z chęcią poznam Wasz zdanie - co powinienem zrobić inaczej, czego nie powinienem robić - bardzo proszę Was o ocenę mojej galerii - www.marynistyka.info

A poza tym (nie wiem, czy to legalne, jeżeli nie, myślę, że Administratorzy zrobią z tym porządek :) i z góry przepraszam) - chciałbym wszystkich Specjalistów PiO, którzy po pracy nad jak najlepszą pozycją w Google i zoptymalizowaniu stron :) każdą wolną chwilę spędzają na jeziorach na ukochanych żaglówkach, którzy kochają swój skuter wodny, którzy regularnie uciekają nad wodę na ryby, którzy lubią wyprawy na plażę, i tych, którzy wyjeżdżając z Rodzinką na wczasy wszystko jedno czy nad Bałtyk, czy nad obce morza robią setki zdjęć - podzielcie się tą twórczością ze światem, pokażcie te zdjęcia innym - dajcie je ocenić i skomentować...

Moja druga prośba to prośba o pomoc we współtworzeniu "Galerii Zdjęć która będzie światem wolności, otwartych, błękitnych przestrzeni, dalekich wypraw i rejsów, piękna i elegancji wielkich żaglowców, światem utrwalonych na fotografii spełnionych marzeń i światem bez obowiązków, pracy, codziennego pośpiechu w którym na zdjęciach odnajdziecie niezwykłe chwile, które dzięki fotografii nigdy nie przeminą…"

Dziękuję z góry za ocenę Galerii, za przeczytanie tego wszystkiego (nigdy nie nauczę się chyba krótko i na temat :)) i jeszcze raz - zapraszam.

Pozdrawiam Was serdecznie - Wszystkiego dobrego

Marek

... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem

:)

zaglowieczu9.gif

;

A mi cały czas się nie podoba banner w Topie. Może zlecić to dla jakiegoś dobrego grafika?

To znaczy baner w Topie na Marynistyka.org?

Ten z żaglowcem, żaglowcami dwoma? ;) - Strasznie go lubię...

Bo w Galerii to szablon, który wybrałem z dziesiątek jakie przejrzałem - ten najbardziej podobał mi się tematycznie... chociaż też chyba można go zmienić? Teraz nad tym pomyślałem ;)

O którym banerze mówisz?

A jak moja Galeria?

Pozdrawiam serdecznie

Marek

... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem

:)

zaglowieczu9.gif

;

Na marynistyka.org design bardzo mi się podoba, czysty i schludny. Natomiast szata graficzna galerii na marynistyka.info słaba. Podepnij ją pod marnistyka.org i będzie super :)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności