Skocz do zawartości

Nowy rodzaj spam-bota?

advokat

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba pojawił się nowy typ robotów forumowych. Niejaki "happiness" przesyła takie oto PM:

nomiebaby4sent@yahoo.com

Hello my dear .

How are you getting on today and how was your night .i hope that you are doing

very great my dear .am fine too .My name is Nomie i saw your profile at www.forum.optymalizacja.com and i love it ithink we can click so please i will like you to email me back through my email address thus:(nomiebaby4sent@yahoo.com ). pls i will like you to send me your email address so that i will tell you more about my self and also my picture you to know who i am .hope you understand.thanks.

Awaiting to see your lovely reply soonest.

Nomie.

PLEASE I WILL LIKE YOU TO CONTACT WITH THIS MAIL ADDRESS (

nomiebaby4sent@yahoo.com)

No chyba, że ja taki piękny jestem ;)

nie tylko Ty taki piękny jesteś, też dostałem

Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności