ghosti Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Na ta chwile wyglada na to, ze u mnie polecialo kilkanascie katalogow szook'a, wszystkie w estetycznej i unikalnej dla siebie templatce i wszystkie w indeksie po ok. 10-20k podstron i kilka dmozow rowniez od dluzszego czasu w indeksie z calkiem niemalym site Z tego co widze, to leca po wszystkich subdomenach w obrebie wykrytego adresu; w moim przypadku bylo to kilka domen i wszystko co sie nie nadawalo zostalo wyciete. No to weekend z glowy Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Na domenach wikipedie nie dostały bana, a na subdomenie tak - tak jest u mnie. Mich@ł - a ty miałeś na domenach / subdomenach swoje wiki? Czy jak? Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Pozycjonowanie staje się coraz trudniejsze Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tylko dla osób co opierają swoje zaplecze tylko na śmieciach i SWL. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Na domenach wikipedie nie dostały bana, a na subdomenie tak - tak jest u mnie.Mich@ł - a ty miałeś na domenach / subdomenach swoje wiki? Czy jak? U mnie bez roznicy, polecialo to co sie nie nadawalo bez wzgledu domena czy sub*. Taka ciekawostka - poleciala nawet domenka oparta na programie partnerskim yoyopartner. Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xs400 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ...a mi zaczelo wreszczie indeksowac DMOZy mimo iz nie dalem do nich zadnego linka. Jednak az tak bardzo sie nie ciesze, bo czy linkuje czy nie i nie wazne co, to i tak google widzi do 1k na spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dalej sie trzyma ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Powiedzcie mi taką jedną rzecz, da się postawić kopię youtube? bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałem więc może byłby jakiś unikalny kontent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Kopia ma być unikalnym kontentem? Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 kopię youtube? bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałem więc może byłby jakiś unikalny kontent kopia youtube jako unikalny content :> Od jakiegoś roku obserwuję różne odmiany tego typu skryptów. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jakby co ja miałem postawione tylko 3 wikipedie. Spam stawiam jak nudzi mi się, a to rzadkość Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 kopię youtube? bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałem więc może byłby jakiś unikalny kontent kopia youtube jako unikalny content :> Od jakiegoś roku obserwuję różne odmiany tego typu skryptów. jak zmienisz trochę styl to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 To będzie unikalny szablon . Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 To będzie unikalny szablon . dobra, mniejsza z tym, takie coś istnieje? bo nie mogę się niczego doszukać poza youtube clone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tu masz m.in. całkiem spoko skrypt - Klik Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.