pawelek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Został wykonany taki serwis: Fotograf - Wesele.pl Ma on zrzeszać fotografów z całej Polski (płaci się tylko za polecenie). Targetem są oczywiście słowa takie jak: zdjecia ślubne, fotograf wesele, fotograf ślub itd. Prosze o opinie i ew. uwagi co by tu zmienić... Reprezentuję Platformę Content Marketingową - WhitePress oraz GoodContent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Powiem tak, strona składa się z ładnych elementów, ale jako całość prezentuje się gorzej. Popracuj nad układem, oraz wyróżnianiem poszczególnych elementów strony. PS Założ spółkę z M_K_S Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guitarman Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Strona świetna. Ładny dizajn . Jedynie menu w header i stopka , zbyt duże odstępy pomiedzy linkami. Kilka błedów w kodzie, ale to bez znaczenia . Generalnie przejzyście, ładnie i na temat. Dobry zespół jazzowy Warszawa Świetny zespół jazzowy na bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Powiem tak, strona składa się z ładnych elementów, ale jako całość prezentuje się gorzej. Popracuj nad układem, oraz wyróżnianiem poszczególnych elementów strony. Dokładnie mam podobne odczucie. Elementy bardzo ciekawe, ale całość jakoś razi w oczy. Pomysł ciekawy. Powodzenia PS Założ spółkę z M_K_S Hehe sam zacząłem raczkować w dziedzinie fotografii więc jak coś to dam zarobić A jeśli chodzi o wymianę linkami to jestem jak najbardziej za. W końcu tematyczna strona to tematyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Chociaż nie lubię akurat tego niebieskiego odcienia, bo kojarzy mi się ze szpitalem, to stronkę uważam za bardzo ładną. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Można się przyczepić to formularza logowania - stali bywalce będą musieli się za każdym razem zescrollować. Ogólnie pomysł, strona, domena SUPER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.