marynistyka.org Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Moi Drodzy Koledzy... Pewnie kilku z Was pamięta moją stronę Marynistyka.org, którą poddałem Waszej ocenie kilka tygodni temu (3 kwietnia). Ocena Wasza była surowa, lecz prawdziwa - tamtą stronę stworzyłem samodzielnie, przy użyciu programu NVU, bez znajomości html, techniką "napisz tekst, wstaw obrazek, dodaj łącze ) - i w zupełności zgadzam się z Waszą opinią, że takich stron już dawno się nie robi, że to lata 90-te, że to był dramat, którego nie dało się oglądać...itd) Ale UWAGA - moją bezradnością, niewiedzą, i głupotą w zakresie PiO ujął się użytkownik Forum PiO - THI Zupełnie charytatywnie, z dobrego serca, bo jest Super Człowiekiem, w zamian za możliwość zamieszczenia swojego jednego banera zaproponował, że przeniesie stworzony przeze mnie (ciężką kilkumiesięczną pracą ) "wynalazek do Joomli. Nie wiedział ile pracy go czeka i ile wieczorów spędzi na tworzeniu w zasadzie od podstaw mojego serwisu w Joomli... ale UWAGA - dzisiaj praca THI dobiegła końca, a ja jestem tak dumny z mojej nowej strony, że nie mogę się powstrzymać, aby się nie pochwalić... Zapraszam Was serdecznie - www.marynistyka.org Wiem oczywiście, że znajdziecie na mojej stronie rzeczy, które można by poprawić i zrobić lepiej - i zarówno ja jak również faktyczny Twórca strony THI liczymy na jak największą ilość Waszych uwag. Ja jestem zachwycony i przeszczęśliwy, że mam tak ładną stronę, ale bardzo chętnie podam ją Waszej ocenie i poproszę Was o uwagi - co można zrobić lepiej, co poprawić, a z mojej strony pytanie - jak ją rozwijać - w jakim kierunku iść - artykuły tematyczne, aby strona żyła, galeria zdjęć, czy... ? Proszę oceniajcie i pomagajcie Z góry bardzo Wam dziękuję za konstruktywne uwagi. W tym miejscu - chciałbym bardzo, bardzo, bardzo podziękować Koledze THI - za dobre serce, za bezinteresowność, za ludzką postawę, za charytatywność i za... cierpliwość do mnie. Pozdrawiam Was gorąco Wszystkiego dobrego Marek ... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem Prezenty dla Żeglarzy, Morskie antyki ; Galeria morskich, żeglarskich zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ja wiem ile trwały prace nad tym na pierwszy rzut oka wywal ten obrazek z góry bo wszystko psuje. A cała reszta ładnie zgrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marynistyka.org Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ExPloiT - no co Ty? ? - ja się dopraszałem kilka dni o ten baner na górze u THI , a jak go zobaczyłem po prostu oniemiałem z zachwytu !!! On jest moim zdaniem przepiękny!!! Pozdrawiam Cię serdecznie Marek ... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem Prezenty dla Żeglarzy, Morskie antyki ; Galeria morskich, żeglarskich zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 hehe według mnie on psuje cały image strony. Ten napis i szukajka bardziej by pasowało na tym dolnym logo !!! Oczywiście to tylko moja opinia z którą nie musisz się zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ta grafika na gorze jest słabiutka W takiej tematyce, zrobić ładnego topa to przyjemność i podstawa. Dać jakiś piękny okręt przebijający się przez morskie fale. Niebieski odcień by lepiej pasował. A ten napis to już totalnie nie z tej ery. Na pegazusie widywalem lepsze. Wygląda jakby cie thi olał !!! bo troche na odwal sie robione. Reszta jest ładnie skomponowana i tyle. Po zmianie kolorów strona robi rozjazd we wszystkie strony. Tak szczerze to może 10/20 minut pracy tutaj było Nie ma nad czym piać zachwytu a zmienić tą daleką pre betę na jakiś normalny serwis. Mimo wszystko troszke lepiej niż ostatnio. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 no mowilem mu ze nie mam duzo czasu i lepiej sie zglosic do profesjonalnego grafika o całkiem nowe logo. a ja w 5 minut lepszego nie wykombinuje !!! nie mialem zbyt duzo czasu na nową wersje headera. tj. ten top i ten banner pod menu. P.S. 10-20 minut pracy.? Oj moglbys sprobowac. Marynistyka.org jest jednak wymagający. Np. uklad buttonów w podstronie wspolpraca. I jeszcze nie szlo skopiowac kodu tych buttonow ze starej strony. bo tam był tak zle napisany html ze zal. I podpowiedzcie na jakie frazy najlepiej to podlinkowac ? I na jakie frazy podlinkowac najlepiej sklep.marynistyka.org ? bo ja na marynistyce sie nie znam kompletnie. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Mniejsza z tym czy ten obrazek jest piękny czy brzydki ale on tam po prostu nie pasuje... dwa obrazki w logo? ;/ Coś chyba nie tak... albo jeden albo drugi a nie takie podwójne logo. Reszta czytelna i dobrze poukładana... jak to w joomli !!! boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 I podpowiedzcie na jakie frazy najlepiej to podlinkowac ?I na jakie frazy podlinkowac najlepiej sklep.marynistyka.org ? bo ja na marynistyce sie nie znam kompletnie. Sprawdz sobie w keywordsach google. !!! Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ogólnie ładnie się prezentuje. WIelkie minusy - dwa loga??!! - za duzo bieli ( trochę morskiego koloru !!! ) - You are here: Marynistyka ( zamień na polski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ładnie, ładnie, zamień tylko faviconkę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 faviconke zmienilem. Troche zmienilem uklad. Taki lepszy czy taki co był wczesniej ? (na tym logo dam jeszcze jakis napis) tylko ktora wersja lepsza ? specjalnie dla markesa spolszczylem You are here. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Coś chyba zostało zmienione bo jest w miarę ok gorzej ze sklepem tam to jest dopiero masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 @THI: co za wyróżnienie Niestety nie mogę zobaczyć nowego wyglądu bo strona od kilku minut się nie wczytuje. Aktualizacja. Działa. Teraz jest rewelacyjnie. Nie nie zmieniałbym poza jednym "Jestes tutaj:" Daj "Jesteś tutaj:" Mam na tym punkcie znoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marynistyka.org Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Halo Panowie, Halo To moja śliczna strona była, a teraz jest mniej śliczna - THI - pół soboty mnie nie było, a Ty teraz taki szybki jesteś? Przede wszystkim chcę z powrotem baner, który był na górze - ten z napisem i z moim logiem - THI oddawaj tamten baner - może być jeden, ale tamten a nie ten "golas" ze statkiem, który jest teraz. Panowie logo to znak firmowy (chodzi mi o www.marynistyka.org wokół żaglowca - to co mam w avatarze) - logo to marketing, logo to budowanie marki - mam to logo na wizytówkach, na katalogach, na ulotkach, w sklepie (sklep, to nie THI, to już inna firma produkowała - dlaczego bałagan w sklepie, co jest źle, dlaczego tak jest masakra? - pytam, ponieważ skrypt sklepu i późniejsze różne dodatki akurat sporo mnie kosztowały ) - i logo muszę mieć i chcę mieć na górnym banerze, na samym froncie strony. Rozumiem i od początku uważałem, że marynistyka to niebieski kolor, ale poniebieskujmy coś innego, np. boxy, albo coś innego - THI uwielbiam baner, który był na górze i bardzo Cię proszę aby tam z powrotem wrócił zamiast tego niebieskiego - obecnego ze statkiem (tam były 2 żaglowce ). Prosiłem Cię rano abyś mi przesłał ten baner e-mailem, ponieważ chciałem go użyć na moim papierze firmowym. Bardzo, bardzo poproszę o zwrot tamtego banera zamiast obecnego i THI - spróbuj zgodnie z radami Kolegów poniebieskować coś innego - jestem jak najbardziej za - tylko już nie chciałem bardziej marudzić. Poza tym nie możecie Koledzy zarzucać THI, że poświęcił na moją stronę za mało czasu, ponieważ faktycznie trochę marudziłem... a THI robił to charytatywnie - wiecie ile kosztuje projektowanie i budowanie stron... Odnośnie na jakie frazy najlepiej to podlinkować założyłem oddzielny temat, gdzie podałem wszystkie informacje jakie mi przyszły do głowy - Wielka prośba o dobór najlepszych anchorów..., w związku z zakupem podlinkowania na 2 miesiące. Poprosiłbym Was gorąco o sugestie w tej kwestii. Dziękuję Wam bardzo za komentarze i ocenę mojej strony - wierzę, że dzięki Waszym uwagom i pracy THI... będzie idealna Pozdrawiam gorąco Marek ... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem Prezenty dla Żeglarzy, Morskie antyki ; Galeria morskich, żeglarskich zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No i teraz widzę haha faktycznie ten top jest obciachowy. A dlaczego jest na dole taki ob ciachany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.