blajo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam, Mam problem z nową domena pl. Domena ma 2 miesiące od ponad miesiąca w google. Strona po dodaniu do google stała wysoko pod frazy z title ( w tym jedna w nazwie domeny ). Stronę zacząłem dodawać adderem po 30 katalogów na dzień, dodatkowo parę precli i scuttel... strona mocno spadła teraz w google nawet na wrazę która jest nazwą domeny jest daleko. Strona nadal jest w gogle tylko dużo niżej. Macie jakieś sugestie? Uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 FSB ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To jest w pełni normalne. Linkuj dalej , strona wcześniej miała pewnie fsb więc normalka .. Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Sprawdź https://foliapond.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Tak kurcze myślałem... no nic trzeba dalej pracować nad nią dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 rocker, pozycje z FSB przy odpowiednim linkowaniu utrzymują się. Podaj adres i info o dokładnych pozycjach przed i po zmianie. Jeśli to spadek raptem o 10 pozycji to nie mamy o czym rozmawiać. Jeśli jednak spadła Ci z top 5 na top 5 ale od końca, to problem leży w czymś innym. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26) Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Według mnie to filtr albo chwilowe za wahanie google, ja też tak mam przez 3 miechy jestem w top3, a na następny dzień top3 od końca. Linkuj dalej i za jakiś czas sprawdź czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xs400 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mialem tak samo z 2 stronami. Poczatkowo w okolicach top5-10. Konkurencja mala, sama tresc wystarczyla na to by byc tak wysoko. Pozniej nagly spadek o 200 miejsc. Jedna z tych stron od kilku dni wskoczyla na 50 miejsce, a ta druga calkiem wyleciala (na te najwazniejsze frazy). Czemu tak? Nie wiem. Ta pierwsza mogla poleciec za DC, a ta druga za linkowanie z 1 czy 2 anchorami. (30 katalogow+precle)/dzien dla nie linkowanej domeny bedacej 1 miesiac w google... hmm... jezeli nie roznicowales anchorow waliles jednym czy dwoma to moze byc przyczyna. Zacznij linkowac innymi anchorami. Jednak przede wszystkim czekaj... To moga byc tylko chwilowe wahania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 okej... poczekamy. Napisze za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agtile Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam problem z nową domena w pierwszych miesiacach prawie wszyscy go maja.. seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.