ilgesu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Co to za pozycjonowanie w którym strona traci cały swój animusz bo jakiś swl ma kłopoty? Patrz moje posty wyżej. Polecisz = nawaliłeś... Napisałem "co to za pozycjonowanie" w sensie, iż jest do xxxx Jedno zachwianie swl, chwieje pozycją. Co do linków i umowy, masz dużo racji. Wiadomo leszczowi linków nie zostawie Jednak uczciwej firmie która wobec mnie była uczciwa i była dobra cena nie zrobie zonka, bo chce z nich cisnąć dalej. Spadać i tak zaczną, lecz wolniej niż u konkurencji, więc wrócą z zadowoleniem na twarzy a nie grymasem, że mogłoby być lepiej ale z dwojga złego wole ciebie.... NIE! Ja wole być lepszym wyborem z 2 dobrych. Niż mniejszym złem. Co się odwlecze to nie uciecze PS, myślę żeby zrobić także nagrody pociesznia dla całego top10. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotbrain Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 O Dżizas! Człowieku dałeś mi nadzieję, że może jednak nie powinno się tracić wiary w ludzi ... Szacuneczek za podejście do sprawy... nie będę juz się czuć tak samotnie. no mam nadzieje ze bedzie walka fair play jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 PS, myślę żeby zrobić także nagrody pociesznia dla całego top10. Lepiej top100 W takim razie z uwagi na konkurs będę musiał zrobić sobie do konca kwietnia jakis wew system linkujący w zapleczu bo jak na razie z mojego zaplecza korzystają jedynie SWL Ogólnie konkurs brzmi ciekawie Nigdy w życiu nie brałem jeszcze udziału w takowym ale warto będzie sprawdzić swoje umiejętności Liczę że trafie chociaż do top100 Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szooku z 11 pozycją za dużo kombinowania. Ale Ty zawsze byś coś zamieszać chciał Mich@ł jak zgłosi się 100 uczestników... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mamy 11,665 zarejestrowanych użytkowników Z tylu zarejestrowanych użytkowników na pewno znajdzie się 100 ambitnych ;P Na 11 fajne skoki są zawsze i troche adrenaliny.Lepiej 13 pozycja ;D Może dla kogoś była by jednak szczęśliwa ;P Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja osobiście obstaje za wolną amerykanką. Wszystko dozwolone - bo konkurs nie ma być opcjami dla bardziej lub mniej dysponujących zapleczem. Ma wyłonić tego który sobie będzie tak kombinował by osiagnać cel - jak to ma akurat małe znaczenie.Bo w seo nie ważne jak tylko ważne czy cel został osiągnięty. konkurs musial trwac ze 12 miesiecy zeby sie upewnic, ze SERPy pozostana. i w ogole haslo konkursowe powinno byc na poziomie: cheap loan, refinance loan czy online poker, zeby zwyciezca mial od razu porzadna nagrode ;-) polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 hasło jest całkiem odpowiednie i oczywiście brak wyników w wyszukiwarce Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikp Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 strzelam, że coś z Euro2012 już robię zaplecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hasło będzie z polskimi znakami, żeby wykosić niektóre zagraniczne SWL i odpowiednio za długie, zeby wykluczyć niektóre konkurencyjne polskie SWL. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Yeden hahahahha hahahaha hahahaha kurde Ty to masz nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Łeblinkbetter ThanSełonet Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 bez związków komercyjnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nieżle kombinujecie ale poczekajcie jeszcze chwilę Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Osoby które chciały by poznac frazę przed konkursem mogą brac udział w przetargu , jimi na PW poda nr konta Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 To będzie wielki wypad bydła Tylko pozostaje pytanie gdzie ;p przcież nie w Bieszczadach. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.