zecke Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam Proszę o pomoc. Szukam cytatu Billa Gates`a w oryginale, który po polsku brzmi tak: "Jeżeli czegoś nie ma w Google, to znaczy że to nie istnieje" Bill Gates Czy ktoś ma go może gdzieś zapisanego ? Poda mi jakieś źródło ? Szukałem moment i nie mogłem go znaleźć w googlach. hehe paradoksalnie to że nie mogę znaleźć tego za pomocą google oznacza że Bill Gates tego nie powiedział... Dzięki za pomoc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Sorry za podbicie, ale czy to oznacza, że to nie jest cytat z Billa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie wiem kto to powiedział, ale skojarzyło mi się z cytatem Michaela Della Firma, która nie istnieje w Internecie, za pięć lat przestanie istnieć w ogóle. Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 moze tak? Elsewhere on the show floor, Lotfi Belkhir, CEO of Kirtas Technologies, demonstrated his company’s APT BookScan 2400 high-resolution image scanning system designed to automate mass-digitization of books. Amid the high-tech gadgetry on the show floor, the device has a throwback sort of charm reminiscent of Rube Goldberg contraptions. It flaps its noisy vacuum-powered page-turning finger-like mechanisms to turn the pages of books as digital SLR cameras make images of each set of pages. (There’s a very cool animated digital image of the device on Kirtas’ website at www.kirtas-tech.com.)“If we didn’t digitize all of those books in the next 20 or 30 years, future generations would ignore that information,” he explained. “Our children today think that everything is on Google, and if it’s not on Google, it doesn’t exist for them.” https://66.102.9.104/search?q=cache:Wd5DZnf...8&inlang=pl ale to rok 2006, wiec pewnie to zdanie jest starsze. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 If you can't find it on Google, it doesn't exist. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Dzięki no.name ! Mogłabyś podać źródło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Google ;-) Wpisałam angielską wersję na jaką ja bym stawiała i znalazłam, chociaż nie jestem w 100% pewna, czy nie ma dosłownie detali różnic z oryginałem. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 proste tłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wiecie, ale mi nie chodzi o to, żeby to przetłumaczyć, tylko o to, żeby znaleźć źródło tego, że Bill Gates tak powiedział. Bo jak na razie to jestem na etapie takim, że to Polacy sobie wymyślili że powiedział to Gates, szukam jakiejś w miarę wiarygodnej anglojęzycznej strony gdzie będzie czarno na białym napisane że to cyctat z B.Gatesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I think Google should be like a Swiss Army knife: clean, simple, the tool you want to take everywhere. hehe ...Na brainyquote masz troche cytatów, poszukaj Tutaj googlowe, a tutaj z Gates`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Przeszukałem większość anglojęzycznych serwisów z cytatami i nie znalazłem... Moja teoria się sprawdza - tego zdania nie wypowiedział Bill Gates tylko ktoś inny, mniej ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnie walker Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Też tego szukałem i nie znalazłem... To właśnie może być fragment jakiejś innej wypowiedzi (może Gates'a, a może nie) i jakoś tak się przyjeło w mowie potocznej że to Gates. Znalazłem za to: "Internet? Nie, dziękuję. Nie jesteśmy zainteresowani." Bill Gates, 1993 Są różne tłumaczenia, podaje jedno z kilku. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 "Internet? Nie, dziękuję. Nie jesteśmy zainteresowani." Który pozycjoner/firma pozycjonująca ma to w logu ? Bo niedawno to widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnie walker Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Chyba oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 "Jeżeli jakiś programista sądzi, że coś nie jest warte takiego trudu by to zrobić to zawsze znajdzie się jakiś dzieciak w Finlandii, który zada sobie ten trud" mój ulubiony informatyczny cytat boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.