cashmajster Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jeden z naszych forumowiczów Się dorobił... https://blog.shpyo.net/?newsID=84 Jak dla mnie to dużo jak za taki serwis. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A ja się dziwiłem dlaczego szpio mi spamował gg linkami do jakiś czerstwych "autentyków" Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 nie wiem za co te 35000 zł ? domena moze max. 500-1000 zł, system moze 500-1000. maxymalnie 2000-3000 zł. mało ciekawy wygląd oraz tematyka. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Im więcej tak drogo sprzedanych serwisów, tym lepiej dla nas. Ps teraz tylko czekac na portal typu nasze-autentyki Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mi ta strona przypomina strasznie treścią Bash`a. Także nie rozumiem z kąd tyle kasy katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 tez mi to podchodzi pod prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Prymas będzie jutro. Wątpię by Shpyo pisał na blogu prima aprilisowe notki. Zwłaszcza, że gadałem z nim na gg o autentyku. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 35 tysięcy złotych -> 3,5 tysiąca złoty raczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 a ja jak kiedyś oglądałem tą stronę, to myślałem że to spam na punkty w systemie prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wiele osób może sobie zadawać pytanie na jakiej podstawie został wyceniony serwis. Tutaj nie ma większej filozofii. Mianowicie: miesięczne przychody * odpowiednia ilość miesięcy + wartość skryptu i mojego pomysłu. To ciekawe ile tych miesięcy Bo na stronie mało reklam jest, ciekawe czy generują tak duże zyski... Tak czy inaczej gratuluję dobrej ceny. Oby jak najwięcej takich tranzakcji w polskim internecie, oby jak najwięcej inwestorów w serwisy internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A w stopcje ukryty link 'wibratory'... Widzę że bardzo poważna to firma kupiła. Chyba bardziej czy pindziesiont... Mysle jedynie ze mogl to byc albo niesamowity bajer pocisniety firmie, albo ona widzi w tym jakis interes Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Kilka słów poważnie. Dobry pomysł, dobre wykonanie (do poprawek), duuuuży potencjał. Sprzedał za dobrą cenę, sam ostatnio sie zdziwiłem jak forum, za które goście z PiO dwali mi 50 PLN poszło za tysiące. Tak myślałem, że będzie wiele osób, które będą zazdrościć. Tak jak z nk. Wszyscy pisali, że kit, a sami zrobić coś podobnego nie zrobią... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prego.pl Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jeśli to prawda to gratuluję autorowi serwisu. Nie mniej jednak sam bym nie dał za ten serwis 10% tego. Widocznie inni widza większy potencjał w tym serwisie i będą potrafili na nim zarobić. No ale skoro taki serwis idzie za 35k to wielu z forumowiczów może czuć się milionerami. Sklepy internetowe - Katalog sklepów internetowych, Domeny .tv za 97 zł, przedłużenie domeny .pl za 69 zł. Multiwyszukiwarka domen i liczne promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hehehe jestem pod wrażeniem ceny Pewnie firma/osoba fizyczna która kupiła ten serwis ma pomysł na jego dynamiczny rozwój Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Tak myślałem, że będzie wiele osób, które będą zazdrościć. Tak jak z nk. Wszyscy pisali, że kit, a sami zrobić coś podobnego nie zrobią... nie problem zrobic wiekszy problem to marketing oraz to aby o tym portalu powiedzieli w TV, radiu gazecie aby kazdy o tym mowil Nasza klasa sama zostala rozpromowana przez media ot i w tym caly szkopul Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.