Skocz do zawartości

moja strona znikla z google

popek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Jak napisał poeta:

Na google bana najlepsza jest z TESCO śmietana

No dobra. Teraz na poważnie. Nie widzę żadnego linka do Twojej strony, więc i google prawdopodobnie nie widzi. Zapodaj linki, cierpliwie czekaj i znowu zapodaj linki. Właściwie to nie przestawaj dodawać linków.

Ale opis w Allegro dobry dałeś:

Witam mam do sprzedania stronę www.popekpoker.pl strona jest dopiero 4dni a bylo juz 1300 odwiedzin ... strona jest bardzo dobrze zareklamowana w reklame włożyłem juz 50zł + wzucałem na forach w podpisach itp ... strona isteniej od 4dni liczba moich poleconych w pokerstrategy powiększyła się o 14osób powiedzmy ze za kazdą osobe dostanę 10$ co jest równe 140x2.35=329zł co jest bardzo realne zwykle za osobę z dobrym poziomem gry otrzymuje 25$ Wiec strona moze być niezłym źródłem dochodu. Przed zakupem mogę edytować linki do polecania na wasze własne . Strona jest na domenie.pl i dobrym serwerze niedawno kupionym wiec rok macie z głowy , zleciłem wykonanie ładnego bannera reklamowaego wiec jak bedziecie reklamowac strone to dobrze przyciaga uzytkownikow . Strona moze nie wygląda najlepiej ale zysk naprawde niezły . Zresztą kto siedzi w pokerze to wie ile pokerstrategy czy everestpoker placi za osobę poleconą a przy odpowiedniej reklamie tych osob dziennie mozna kilka zlapac ... zdjecia przedstawiają statystyki ile osob odwiedzilo strone ( istnieje dopiero 4 dni ) . Zapraszam do licytacji. Zapewne pomyslisz dlaczego sprzedaje strone ale mam w zamiarach nad zrobieniem nastepnej strony z forum .

Normalnie spadłem z krzesła. Co 5 minut odświerzasz stronę i się chwalisz taką ilością odwiedzin? I co z tą reklamą na forach? Jednego linka dałeś? W dodatku usuniętego?

czyli wzucać na rozne katalogi i to wystarczy tak ?
ale sztucznie sobie odswiezalem na mozilli wszedlem 5 zakladek i co 5 sekund mi odswiezalo 5 zakladek przez jakies 20minut ... napewno nie zbanowali ?
i co teraz ?? mozna jakos sciagnac bana?

edit: na ile zwykle jest nakladany ban?

gdzie te linki dodawac do katalogow www ??

Jaja se robisz? Czy ten rok w Twoim loginie to Twój rocznik? Jeśli masz 18 lat to powinieneś być na tyle rozwinięty aby móc coś znaleźć sam. Całe forum masz o pozycjonowaniu i wystarczy przejrzeć tylko kilka najwazniejszych przyklejonych tematów aby nauczyć się podstaw. Jeśli nie masz na to czasu/nie chce Ci się/nie możesz tego pojąć to odpuść sobie taką robotę i nie obrzucaj nas dennymi pytaniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności