BPL Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jak w temacie, sprzedam link tekstowy na https://www.przemo.org/phpBB2/ Ilosc zaindeksowanych podstron - sprawdź 25zl m-c kontakt reklama@przemo.org lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Nie mogę wejść na stronę. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPL Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Dlaczego :shock: dziala caly czas przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wina leży chyba po mojej stronie. U nas jest wojna w eterze. Sprawdzę jutro gdzie indziej. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topbi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a ja nie widze tego PR6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a ja nie widze tego PR6 -> https://www.okulista.pl/ Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Opera notuje PR = 0. Dziwne, bo jeszcze kilka dni temu bylo PR 6. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Opera notuje PR = 0.Dziwne, bo jeszcze kilka dni temu bylo PR 6. Eee, cały czas jest PR 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No nie cały czas. Ale teraz już owszem. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPL Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Musialo sie rozejsc tu mozna sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 to nie chodzilo o rozejscie, teraz sobie przypomnialem, ze wczesniej tez kiedys patrzylem i wczesniej tez byl wysoki PR Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPL Opublikowano 1 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Przed aktualizacja bylo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 A tak odbiegając mam pytanie, czy da rady zainstalowac toolbara w operze? Jeżeli tak, to gdzie mozna sciagnac? Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaz Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 A ile byście zapłacili za miesiąc linka na wszystkich podstronachstrony z PR=8 ?? Darmowe liczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Albo uprzejmie podziękowalibyśmy Rektorowi UW za wstawienie z głównej strony linka do naszego wartościowego serwisu, albo zlinczowalibyśmy oszusta. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.