toseo Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam Chciałbym kupić dedykowany pod wszystkie swoje strony oraz spamy takie jak qlweby. Coś taniego a nie zawodnego :> I jak to jest z obsługą serwera ? Pozdrawiam Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Sprawdź https://foliapond.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Taniego to znaczy ile? Z obsługą jak się nie znasz to sobie nie poradzisz. Zostaje Ci zdalny admin od 100zł/m. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Na pewno jeżeli chcesz "taniego" dydka to możesz zapomnieć o polsce, tu za łącze płaci się jak za zboże. Ja na twoim miejscu szukał bym w Niemczech albo w USA. Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 + kilkaset zł na konfigurację (w zależności od tego co by było potrzebne). Jeśli tanio, to ovh, a na dodatkowy +: polska obsługa. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jeśli tanio, to ovh, a na dodatkowy +: polska obsługa. Zmienili gwarancje i warunki SLA i coś widzę, że raczej kiepskawo zaczęły ludziom dedyki chodzić :/ 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 W sumie to nie ma cudów, nie da się dać nawet bez SLA 100mbit za 109 zł... No ale z SLA za 300 zł już się ma 10mbit, więc całkiem nieźle. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 https://hetzner.de/rootserver.html Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Oki widzę że niezła oferta powiedz mi tylko czy jak coś chcą ode mnie to piszą po angielsku czy niemiecku ? Bo jak po niemiecku to trochę lipa Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 kliknij do mnie to Ci podpowiem, nie bede robił kryptoreklamy;) STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Oki widzę że niezła oferta powiedz mi tylko czy jak coś chcą ode mnie to piszą po angielsku czy niemiecku ? Bo jak po niemiecku to trochę lipa Piszą po angelsku. Dopisz w komentarzu przy zamawianiu, że wolisz ten język. I tak bez translatora się czasem nie obejdzie (panel zarządzania). Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maglev Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 spis prawie 100 ofert serwerow dedykowanych: SerweryDedykowane.org SerweryDedykowane.org Tania kolokacja w Polsce!|Kolokacja.org - Infrastruktura Data Center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Info-Cal Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Bardziej od Hetzner polecam ovh.net Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl tel. +48 61 6703221 kom. +48 603892579, +48 601772245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Bardziej od Hetzner polecam ovh.net Jak masz kartę francuską chyba A jak nie to ovh.pl pozostaje z ich narzutem. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ja polecam polowac na promocje np. na IQ.pl. Kupilem tam Della Quad Core w promocji i jestem bardzo zadowolony. Zreszta caly czas jest dostepny. Oczywiscie ceny wyzsze niz w Hetznerze czy OVH ale sprzet markowy i polskie lacza. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 www.chosting.pl Przełomowy Program partenerski? Swój własny sklep w 5 minut? Zarabiaj duże pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.