sanchez Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jak lepiej do jachtów dopasowac slowa domeny po ENG. Boat czy yacht ? chce zrobic sobie bloga na rynku USA i UK i nie wiem ktore slowa uzyc , i moze jakies pomysly na domene lub ktos ma z Was yacht.com albo boat.com do sprzedania . Dzieki za odpwiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jesli pytasz a propos pozucjonowania, to nie ma to znaczenia. A jesli chodzi Ci tylko o sam 'wygląd' domeny, to dlaczego nie rozważasz liczby mnogiej? Sam nawet piszesz: Jak lepiej do jachtów(...) "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanchez Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Hej zalezy mi na nazwie krotkiej i domenie .com i trudna to fraza do wypozycjonwoania na USA , UK ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Trudna "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.