ilgesu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Napisał że najważniejsza więc pozostaje kilkusekundowa analiza tresci jego strony z podpisu i potwierdzic to w google i tym haslem jest? PROGRAMY Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Taaaak Lawiruję między 4 a 9 miejscem... a przez ten update 'darmowe programy' straciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkens Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 hmm... u mnie z 7,800 zindeksowanych podstron spadło mi na 502... co oczywiście (u mnie) spowodowało spadek ruchu na stronie o jakieś 80/90% ;/ I tak od update PR google... no niech to szlag trafi.. ;f TYSKIE. Nasze Najlepsze..... _____________________________________________________ Szukasz Shared Hosting? Polecam: prohost.pl | proste.pl | iq.pl | kei.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Wystarczy przyładować linkami i czekać na stalibizację ps. chyba Google mnie lubi - zmieniłem title i chwilę później była zmiana w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkens Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 nom chyba muszę zacząć bardziej go linkować ; ) Spróbuję jeszcze troszkę zmienić title i parę innych : ) pozdr. TYSKIE. Nasze Najlepsze..... _____________________________________________________ Szukasz Shared Hosting? Polecam: prohost.pl | proste.pl | iq.pl | kei.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 no wszyscy dostali po du**e U mnie nic sie nie zmieniło jedna domena + subdomeny poleciała gdzieś tam zaczepiła się o 290 pozycje pare dni temu... Wyjdzie z tego bidulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerbal Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 U mnie parę stron straciło PR ale za to poszły w górę i to ostro, oby na stałe. Takie zmiany PR mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yannkes Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 u mnie strona poleciala praktycznie na wszystkie frazy i ten spadek utrzymuje sie juz prawie dwa tygodnie... wlasnie zauwazylem ze w narzedzia g dla webmasterow pokazuje 0 linkow, a wczesniej bylo tam ponad 12 tys... czy to moze oznaczac zwkly blad G przez ktory strona jest daleko? czy u osob ktorych strony rowniez polecialy w narzedziach G tez nie pokazuje linkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 U mnie strona nie spadła a też pokazuje 0 linków. G. się zawiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 u mnie spadłęm na 3 dni wróciłem 1 dzien spoko a teraz znów spadek oO nie dobrze :/ Wpadki Gwiazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mke Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 kuzwa ja po dwoch trzech miesiacach uzywania e-weblinku i linkme i co-opa nagle wywalilo z pr3(stabilny byl od prawie roku) na pr0 i pr2 na pr0, eh wywalilem linki do moich stron e-weblinku i linkme zostawilem tylko co-op, zobaczymy co z tego wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caras Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Dziwne, czytam o tych zmianach PR, a nic takiego u siebie nie odnotowałem, cały czas PR5. I to mimo spadku BL z 300 do 45, a pozycja na frazy kluczowe cały czas w top10, chociaż każdego dnia trochę inna - od 3 do 7. ps. chyba Google mnie lubi - zmieniłem title i chwilę później była zmiana w Google Właśnie też kilka dni temu zmieniłem title i po kilku minutach był już normalnie indeksowany. Co ciekawe, zachęcony tą szybkością zmieniłem title na innej stronce o małym PR i czekałem kilka dni. Wątpię żeby PR miał na to realny wpływ, ale nie wiem z czego to wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuku Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 G strasznie maci z wynikami. Chcialem podbic na paru domenach troche mniej waznych fraz i jak G dostal nowe linkmi to polecialem na glownych z 1 pozycji na 5-10. Cos sie G niesamowicie czuly zrobil i zlicza bardzo szybko linki jak glupi. Search Engine Optimisation Services UK SEO Services Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yannkes Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 akuku - mam podobne odczucia jesli chodzi o "czulosc" G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamkpl Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a ja mam dziwna sytuację. Używam Opery i w okienku do wyszukiwania (po prawej stronie na górze - podobnie jak w FF) jak wisuję "Super Czytelnia" wyskakuje mi moja strona na pierwszym miejscu (super.nexto.pl). Wchodząc na www.google.pl wpisując tą samą nazwę pierwszy pokazuje się mój BLOG a super.nexto.pl jest na 9 miejscu. Zastanawia mnie to troszkę. Ktoś zna przyczynę? Dobry Księgowy Wrocław i Biuro Rachunkowe Wrocław = VIRGO-M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.