scunz Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 i chyba nie było updatu BL. oj bylo update bl bo w narzedziach google w linkach powiekszyla mi sie ich ilosc Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 U mnie dopiero teraz gdzie niegdzie widac zmiany. Byl zarowno update pr jak i bl. Na starych stronach pr bez zmian na jednej sie podwyzszylo, reszta sie nie zalapala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamkpl Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 teraz lookam i w ogóle mi moja strona uciekła.. przeglądam już 60 stronę wyników i w ogóle jej nie widzę... Poczekam parę dni aż google zrobi mi nową kopię w cache bo mi akurat zrobił jak experymentowałem z ukrytym txtem za obrazkiem ;\ Dobry Księgowy Wrocław i Biuro Rachunkowe Wrocław = VIRGO-M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tak coś skaczą pozycje teraz pewnie coś tam gogle sobie przelicza, Jeszcze kilka dni i powinno się uspokoić Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scunz Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nom skaczą wyniki z godziny na godzine sa inne u mnie strona z 1mln polskich wyników skacze między pozycjami 4 - 12 - 7 ;] ciekawe na której zostanie... Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No dobra, skaczą... z 4 pozycji od początku na 4 od końca. Na jednej stronie coś się dziwnego dzieje w ostatnich dniach i wygląda na dziwny filtr na całą domenę. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 no.name nie jesteś sam :-) mnie to spotkalo na jednej domenie + subodmeny. cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 no.name nie jesteś sam :-) Sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 najmocnije przepreszam ten brak imienia mnie zmylił ;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkens Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 mi kurcze site z 7,800 na 3,860 spadł ;/ ehh.. te google TYSKIE. Nasze Najlepsze..... _____________________________________________________ Szukasz Shared Hosting? Polecam: prohost.pl | proste.pl | iq.pl | kei.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 może to wynikać z zawirowań google lub różnic na DC poczekaj pare dni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkens Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 wiem wiem : ) Czekam i czekam : ) Ostatnio były takie wahania: 7,800 > 7,000 > 8,400 > 6,000 > 7,400 > 6,000 > no i teraz 3,860 Ahh.. te szalone google : ) TYSKIE. Nasze Najlepsze..... _____________________________________________________ Szukasz Shared Hosting? Polecam: prohost.pl | proste.pl | iq.pl | kei.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nowa doba i znowu skoki. Na jednej domenie są istne jaja fraza1= pozycja 2-6 fraza2 i fraza3= pozycja 12-15 I się zmieniają, bo teraz np. fraza1 wpadła na 12 pozycję, a fraza2 na 4. A wygląda to tak jakbym nie mógł być w top10 na więcej niż jedną frazę Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A ja ostatnio zauważyłem ciekawą rzecz na jednej z moich stron. Codziennie wieczorem wskakuje ona na kilka fraz do TOP1, natomiast w dzień spada na TOP2 lub troszeczkę niżej. bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scunz Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 A ja ostatnio zauważyłem ciekawą rzecz na jednej z moich stron. Codziennie wieczorem wskakuje ona na kilka fraz do TOP1, natomiast w dzień spada na TOP2 lub troszeczkę niżej. u mnie podobnie rano i wieczorem w top4 a w dzien na drugiej stronie 12-14 heeeh Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.