MrWujek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Gdzie kupić domeny afrykańskie? Ktoś miał styczność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 po co Ci tak z ciekawości pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWujek Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Do założenia paru stronek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jakie konkretnie rozszerzenia Cie interesują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 to chyba będzie trochę kosztować EDIT: Poszukałem w Googlei znalazłem na PiO AfricaRegistry link do wątku: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=46206 boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ceny nie zachęcające ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ale, że Chiny i Tajwan też tak dużo. Jak Chińczycy za grosze robią, ciekawe. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 cashmajster robią za grosze, sprzedają za krocie.. zauważ, że Chiny jakościowe towary też potrafią robić (choć tu nie o domenach mowa) ... ale to tak lekko offtopowo.. władza się ceni : ) zresztą daleko szukać... heh webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 niektorzy robia za miske ryzu Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna. Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości. Kryptowaluty za darmo - Poradniki. Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 niektorzy robia za miske ryzu A mimo to jest to jedno z najszybciej bogacących się społeczeństw na świecie. Oczywiście startowali z bardzo niskiego poziomu ale jednak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 no to ciagniemy offtop dalej i jedno z największą przepaścią społeczną między skrajną biedą a wielkim bogactwem ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A wracając do tematu to próbował ktoś pozycjonować w "naszym" guglu jakąś azjatycką czy afrykańską domenę? Ciekawe jaki byłby efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mozna i taniej dostac jak sie dobrze poszuka.. Radze pogrzebac na: https://www.afridns.org/ Przykladowo gambijskie domeny: https://www.cyberspaceman.co.uk/Domain+Registration/Gambia/ Tak samo na innych kontynentach mozna znalezc duzo taniej: https://www.indomains.net/ Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWujek Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ghosti dzieki za te adresy. A jak to jest jak mam przykladowo cene 70$ za rok za domene i obok jest renew (to wiem) i "transfer" i cena 70$. O co chodzi z tym transferem? Jest to zmiana dns? I czy to mozliwe zeby taka zmiana kosztowala tyle co domena? Jestem nowy, prosze o wyrozumialosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 transfer to przeniesienie domeny do innego rejestratora Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.