No More Google Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Firma, która wykonała ten projekt może mieć problemy z następnymi zleceniami. Można już zrozumieć wolne działanie, ale wyciek danych osobowych potwierdza, że to projekt zrobiony "na kolanie". Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisxx Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 https://www.futbolnet.pl/news/tylko_w_futbo...pl___51609.html patent działa, po 10min miałem zamówione bilety Czytelnia internetowa Sukienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ciekawe. Za pare godzin strona dednie calkiem, jak tak beda robic..... Ameryki tez nie odkryto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 A kogo w ogóle winić za taką sytuację ? PZPN czy też winna jest firma która sprzedaje ? I dlaczego oni ? Przecież jest wiele lepszych firm ? Bo ta strona wygląda jak najgorsza firma KRZAK, do takich to ja bym nawet maila nie wysłał z zapytaniem. Może trzeba napisać jakiś protest do UEFA aby sie dowiedzieli jaki u nas burdel, to może szybciej zabiorą nam wtedy euro 2012. Kusi mnie żeby napisać automat do takiego odświeżania tej strony aby szybciej wbić sie w kolejkę , jedyny problem to że by mnie oskarżyli jeszcze o zaduszenie serwerów Ale jak coś to podsuwam pomysł dla innych Do dzieła A jak strona podskoczyła w alexa normalnie nie spotykana zwyżka Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosoft Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 https://www.futbolnet.pl/news/tylko_w_futbo...pl___51609.htmlpatent działa, po 10min miałem zamówione bilety FutbolNet.pl jako pierwsze medium internetowe znalazł sposób, jak w ciągu kilku minut dostać się na stronę i złożyć zamówienie na wejściówki! Okazało się, że rozwiązanie jest bardzo proste, ale jak wiadomo odkrycie najprostszych rozwiązań jest najtrudniejsze. //----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To się nadaje tylko do dowcipów Teraz to już serwery się ugotują xhtml + mathml = matematyka Forum matematyczne Kamerzysta Toruń, wideofilmowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Korektor nie chodziło mi o piłkarzy Tylko o V.I.P Komu załatwić wejściówki? boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mi, poproszę 6 sztuk na wszystkie mecze grupowe Polaków . Można gdzieś kupić taniej na inne mecze np. Francja - Włochy? Czy tylko portale internetowe z cenami > 750 EUR ? Interesowałem się tym zaraz po losowaniu, ale jakoś później mi przeszło. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Do FF jest fajna wtyczka auto refresh można ostawić na dowolna częstotliwość odświeżania np 1 sekunda . ten sposób działa mi już sie udało wczoraj zamówić bilety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogii Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Er! to teraz masowo ustawiamy 1s i czekamy na jakieś info o pożarze hehe W celach testowych zobaczę czy uda się tak wejść Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Oczywiście już dane wykradli : Wyciek danych osobowych ze strony z biletami na Euro 2008 https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4938906.html A tak sie zastanawiałem kiedy i troche zaskoczony jestem ze tak szybko, trzeba było poczekac az sie zapisze połowa Polski Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zajrzyjcie w kod tej strony, brakuje mi tylko napisu <meta name="generator" content="FrontPage4" /> Na pytanie Maximusa "i dlaczego oni?" mam pewną teorię, chyba nietrudno się domyślić jaką (hint - firma znajomego znajomego znajomego? ). Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 czy ktos wie, czy pojawilz sie juz jakies glosy, co bedyie, gdy nie wszyscy w wyznaczonym czasie zdaza sie zarejestrowac. Tez chcialbym sie zapisac, ale moze byc tak, ze 2 tygodnie mina, a do kolejki nadal sie nie dostane. Czy ktos ma jakies informacje, czy oni przedluza termin zapisywania sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 coś czytalem ze mogą przedlużyc termin zapisywania sie ale to ogloszą pewnie potem a sposoby takie jak ten chrisa to można sobie głęboko w... wsadzić. przez takich deb.. serwery leżą non stop. odświeżanie co 1 s jako najlepszy sposob na rezerwacje biletu heeh no to zgadzam sie ze to powinni do dzialu humor przeniesc ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 https://kubpilet.pl/ już nawet kupiona.. A ta strona to paranoja - napier... f5 3 miniuty i wszedłem bo oczywiście durny kod js tak własnie to blokuje ze Cie zwyczajnie odswieza... Co za totalny kretyn to pisał? Mam nadzieje ze im wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 https://kubpilet.pl/ już nawet kupiona.. Faktycznie Z literówek "ostała się jeno" https://kupbiler.pl/ Kto pierwszy ten lepszy Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.