mrtn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Mi się podoba pomysł i chęci. A napisałem tanie bo wyobraźcie sobie .. wynająć helikopter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 mrtn dzieki pomogles mi Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 tanie bo wyobraźcie sobie .. wynająć helikopter Zero wpływu na kierunek lotu... lepiej już kupić ten helikopter, ale zabawkowy zdalnie sterowany. A do profesionalki to i tak jest potrzebna ciężka kamera o wysokiej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja zamiast wynająć helikopter kupił bym zdalnie sterowany samolot/helikoter. Są zresztą sprzedawane całe zestawy: samolot+ kamera + WI FI + okulary do oglądania w czasie rzeczywistym tego co widziało by sie z samolotu Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 z tym samolocikiem może być ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no bardzo ciekawe nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja zamiast wynająć helikopter kupił bym zdalnie sterowany samolot/helikoter. Są zresztą sprzedawane całe zestawy: samolot+ kamera + WI FI + okulary do oglądania w czasie rzeczywistym tego co widziało by sie z samolotu a małe bomki albo rakietki też są? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 boeing 747 Made in IraQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 a małe bomki albo rakietki też są? 5 złotych od bombki... Tak mi się przypomniało: https://pl.youtube.com/watch?v=uqrEQUPS8SQ&...feature=related EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 I tyle pedałowania aby nie stracić materiału? Mieli szczęście że akurat w ten dzień baloniki były wolniejsze od roweru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mieli szczęście, że kamerka nie wylądowała na dachu tego budynku (a było blisko ). Chociaż wydaje mi się, że do kamerki był podłączony jakiś nadajnik, aby ją potem zlokalizować Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.