AQQry Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Pojawię się na chwilę podyskutować o nowych trendach w SEO Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 a ja przedstawię sposób na site = 500 000 w tydzień oraz istotę linkowania, gdzie na większość fraz pozwoli uplasować się w top3 w okresie krótszym niż 3tyg. Do zobaczenia @ Garage :-) Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titaN Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam, czy te spotkania są ogólnie dostępne, czy jedynie dla zamkniętego grona? Jestem z Katowic, i chętnie posłuchałbym Waszych doświadczeń. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 tak , to są luźne spotkania towarzyskie przy "piwie" wstęp wolny ale przy nowych nie zdradzamy tajnych technik pozycjonowania Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titaN Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 no domyślam się, że tajnych technik pozycjonowania to nikt nie zdradza, ale czegoś dowiedzieć się można ? nie zrozumcie mnie źle, ale jak mam tam przyjść i słuchać Waszych opowiadań ze wspólnych wypadów czy coś w tym stylu to mało ciekawa sprawa Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 spotkania są czysto towarzyskie a o czym są prowadzone rozmowy kuluarowe to już inna piłka , tak czy siak dziś o 20:00 zapraszamy chętnych na pogaduchy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 W najbliższy piątek 13stego (13.03.2009) odbędzie się kolejne cykliczne spotkanie z serii "SEO Meeting" w Katowicach. Spotykamy się o godzinie 19 w Club Garage (Katowice, ul. Dąbrówki 10) Jak zawsze zapraszamy wszystkich, spotkanie jest otwarte. Pozdrawiam, Michał Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 przybędę jak zwykle Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ajj w tamten weekend byłem w Katowicach i balowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 również się pojawię Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 najbliższe spotkanie jest 17.04.2009 w piątek o godzinie 20:00 obecność obowiązkowa Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 skoro obowiązkowa to nie można przegapić myślę że się zjawię Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przyjde:) LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Będę również, pozdrawiam Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zapraszamy na kolejne spotkanie organizowane w Katowicach. Spotkanie odbędzie się w Piątek 19.06.2009 w klubie Garaż w Katowicach (ul. Opolska, róg Dąbrówki) Zapraszamy wszystkich zainteresowanych, oczywiście bezpłatnie i bez zobowiązań ps. Jak by ktoś potrzebował, dane kontaktowe do mnie są w stopce, można napisać bądź zadzwonić żeby się odnaleźć. Pozdrawiam, Michał Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.