ilgesu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szook kiedyś testował czy można dostać filtr przez duzo pkt swl. Z tego także wynikało że dobrej mocnej stronie nic nie zaszkodzi. Szła mocno do góry na fraze pozycjonowanie Więc jest popularna. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 .... nie tu napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milano Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mam pytanie: co ile dni system sprawdza site witryny? - bo u mnie od prawie 2 tygodni stoi w miejscu, choć jak sprawdzam w G, to liczba zaindeksowanych stron stale wzrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 U mnie podobnie, jak site mi spadlo w googlu to natepnego dnia rowniez w seo.net, ale jak od ponad tygodnia mam wzrosty site w googlu to w seonecie cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 bkartol, na pewno przynajmniej raz dziennie z uwagi na to że codziennie widzę w "punktach" wahania site. Może na DC których uzywa seo.net.pl nie masz wzrostu site Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z tego co widziałem, to czas sprawdzenia = data dodania strony(ostatniego sprawdzenia) + x dni (wydaje mi się że tydzień). Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mam jedno pytanko: Dlaczego wywala mi w panelu, że jest błędna instalacja skoro linki się normalnie wyświetlają na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`g Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wszystko ladnie i pieknie, ale czemu nie ma opcji powiadamiania usera ze np zmiejszyla sie ilosc pkt na koncie i zabraklo pkt dla jakiegos projektu?! Chyba ze taka opcja jest, a nie moge jej znalezc. Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny. certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a co znowu z old.seo.net.pl ze nei sprawdza pozycji :/ Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Co ile są uaktualniane punkty? Punkty za dodane strony są aktualizowane 1-2 razy dziennie. ------------- Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Z obserwacji zauważyłem że co pare dni aktualizują punkty, raz częściej raz rzadziej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Zapowiadało się ciekawie.... System schodzi "na psy". Ktoś tu wcześniej informował o możliwościach oszukania systemu i jego nieporadności. Ja z niego pomału rezygnuję, skoro 4 maja usnąłem kod i skrypt ze spamu, a do dziś otrzymuję za niego punkty. Coś jest nie tak. Nie zamierzam dawać i nic nie otrzymywać. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 System działa bardzo dobrze, lepiej niż e-weblink. Poza tym jest jedynym sensownym systemem rotacyjnym akceptującym strony bez www. na początku adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Faktycznie bardzo dobrze, skoro jest tyle możliwości aby oszukać system. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 system maksymalnie po 2 dniach powinien wykrywac iz nie ma skryptu, ale to dopeiro 6 dni (kwestia jak czesto jest robione sprawdzanie), znam system gdzie niektore osoby nie maja kodu od pol roku i ciagle maja punkty za strony akceptacja bez www ma wade, jak wiesz jak dodawac strony mozesz miec ich (punktow) 2 razy tyle niz w rzeczywistosci powinines miec a to jest juz oszukiwanie systemu Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.