netelektryk Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 czy sa juz jakies plany dotyczace geolokalizacji czyli linkowania i dodawania zaplecza o innym jezyku niz polski? Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 podpinam się pod brak aktualizacji site od początku mojej skromnej kariery w seonet nie zmieniła mi sie liczba site ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 hej, podrzućcie adresy stron www i loginy na PW to sprawdzę indywidualnie każde konto. @netelektryk: algorytm uwzględniający geolokalizację został już stworzony i jest testowany, jeżeli wyniki testu będą satysfakcjonujące wdrożymy go na wersji produkcyjnej. Pozdrawiam Paweł, www.seo.net.pl project manager potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @krupek, podeslalem PW z loginem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 IMO przydałaby się jakaś funkcja w linkach, która wyłączałaby monitorowanie pozycji określonych zestawów - nie muszę wiedzieć tego że mój spam jest na 20 miejscu pod hasłem wikipedia, czy jakoś tak. Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No to trzeba dac mozliwość wyłączyć sledz. pozycji na całych zestawach. Spamy przecież się dodaje w zestawach. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 hmm... zauważyłem dziwną rzecz.. linki się wyświetlają wszystko jest niby ok.. Wchodzę na link Moje serwisy.. i widzę że punkty 0. Co się stało że wyzerowało mi punkty ze strony, jak to naprawić? (----____-----) Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travelMan Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Update zindeksowanych w Google stron jest wykonywany automatycznie co 2-3 dni odpada więc potrzeba kasowania-dodawania serwisu...... Tu jakiś BYK jest. Site poszedł w górę, PR bez zmian, a ilość pkt. z 12.000 spadła na 8500 Czym to spowodowane jest ? Jakiś nowy algorytm ? https://www.seo.net.pl/?module=client Ciekawe że tego nie zauważyłeś. Czytałem, testowałem. Chyba coś się zmieniło w schemacie, bowiem we wcześniejszej wersji opierał się on niemal wyłącznie na .tpl Popróbuje wieczorem, thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 hej, w przypadku problemów proszę o PW wraz z loginem, adresem strony i opisem czego dotyczy. Wtedy szybko ustalimy przyczynę i ją wyeliminujemy. Pozdrawiam Paweł, www.seo.net.pl project manager potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travelMan Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Pominmy na chwilę pkt. Dla którego phpBB była pisana pomoc ? 2/3 ? -> PHPBB w pliku templejtki: templates/default/index.tpl po kodzie: Nie ma takiego pliku : "index.tpl" w templach, włącznie z oryg. subSilver. Na myśli mam phpBB, ver. 2x Proszę o podpowiedź. Thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @travelman- w moim przypadku wklejenie kodu do overal_footer templatki wystarczyło . Może Ty również tak spróbuj. Pozdrawiam barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie mam problemow - pytanie - jak czesto Krupek zamierzasz dawac aktualizacje skryptu ? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 travelMan instrukcja dotyczy phpBB 2.x. index.tpl tylko obrazuje gdzie należy wrzucić. Do wyboru masz 4 pliki overal_footer.tpl, overal_header.tpl, index_body.tpl i index_box.tpl Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travelMan Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Bardzo dzięki za poświęcony czas i podpowiedzi. Jutro będę testował. PS. Krupek, w sprawie żle?! naliczonych pkt. odezwe się na PW, jak odpalę kod pod phpBB 2.x Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Możecie napisać jak tam wasze testy w tym systemie ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.