Gość Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Właśnie przeglądając stronki z grami natrafiłem na https://teewars.com - do ściągnięcia jest za free gra TeeWars Dwa moje screeny: Gra bardzo wciągająca tym bardziej, że wszystko toczy się online - serwery są darmowe i trochę Polaków też gra w to Oczywiście jest możliwość chatu online, oraz zmiany broni - jak wyrzutnie, shotgany etc. Link do ściągnięcia: https://www.gigadownload.net.pl/program,1090,teewars.html (niecałe 4 megabajty) Na stronie autora jest też wersja na Mac OS i Linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nawalanka Wystarczy że wejdziesz na serwer gdzie jest 11/12 lub 10/12 to zobaczysz klimat tej gry I też w zależności od serwera - idziesz w grupie (red i blue) lub sam Dawno takiej gierki nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan165 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Bardzo fajna gierka :] Szybka da sie nauczyć podstawowych rzeczy i wymiatać na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 kasztan165 - jaki masz nick i na jakim serwie jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jest wersja na linuksa, no to mogę chwile pograć Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ci co wiedzą o tej grze z tego forum niech dadzą sobie przy ksywie w nawiasie (PiO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Może niech ktoś zrobi serv PiO? ;-) Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Już zasysam... Róbcie nicki w formie: PiO_nickzforum akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zerżnięte chyba od Soldat'a ;P Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ale niech ktoś na dobrym łączu założy serwa... Ja mam tylko 256 akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a ja 512... ale ping będziecie mieli po kilka sekund u mnie zresztą fajny pomysł z własnym serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czy pomysł z własnym serwerem już umarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No ktoś mógłby postawić.... Ja nawet zew. IP niemam to odpada. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Teraz przestałem grać w Teewarsa na rzecz Urban Terror'a ps. link do gry nieznacznie się zmienił... https://www.gigadownload.net.pl/index.php/p...90,teewars.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.