Lis Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Google odbiera nam możliwość korzystania z referrali. Tu jest źródło a tu moje krótkie narzekania. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosal Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ech... Na szczescie udalo mi sie zapisac do Kontery, stawki sa fajne, ale reakcja na Polskie slowa kiepska. Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tłumaczyłbym to inaczej niż u Ciebie na blogu. Firefoxa (o którym piszesz) i inne produkty nadal będzie można u nas polecać. Odpada tylko reklamowanie samego AdSense. Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Z tego co wyczytałem skończy się tylko polecanie google adsense. Firefoxa dalej bedziesz chyba mogl polecac. EDIT: Tosmy sie zdublowali :-) Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Odpada tylko reklamowanie samego AdSense. Tak? Dokładnie tak. Jak widać nie tylko pisanie po angielsku sprawia mi kłopoty. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosal Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 DObra napisałem: https://adsense.org.pl/pl/adsense-skierowan...j-pasa-214.html Dla mnie to mocny cios... Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 DObra napisałem: https://adsense.org.pl/pl/adsense-skierowan...j-pasa-214.html Dla mnie to mocny cios... Bosal, też nie do końca dobrze to tłumaczysz Jeśli jesteś Twoje konto jest zarejestrowane w Ameryce Północnej, Ameryce Łacińskiej lub Japonii, dalej uczestniczysz w programie i będziesz mógł w nim uczestniczyć. Zarabiając kolejno 5$, 100$ oraz 2000$. W rzeczywistości jest As a result, we'll soon no longer be offering the $5 bonus or $2000 bonus, and the payout for referring a user who generates $100 with AdSense in the first 180 days will return to $100. Czyli zostaje wyłącznie $100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosal Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Fakt Poprawilem Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 spokojnie, zaraz napiszą, że dzięki temu będą większe ceny za kliknięcia... hmm.. źle się dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Rzeczywiście szkoda, bo można było na tym nieźle zarobic. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zle sie dzieje, zle... Niedlugo swiat obejdzie informacja, ze w zwiazku, ze im sie nie oplacalo, Polacy dostana 0,01 $ za kazde klikniecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Niedlugo swiat obejdzie informacja, ze w zwiazku, ze im sie nie oplacalo, Polacy dostana 0,01 $ za kazde klikniecie. Wez mnie nie denerwuj barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Od tego momentu przestaję narzekać na AdSense i biorę się do roboty. Pa katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz2k Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 A jak wyglada sytuacja, gdy mamy juz refow? Otrzymamy za nich bonusy? Szukasz proxy? Bramka proxy tylko dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jeśli wyrobią się z zarobieniem 100$ przed końcem stycznia, to tak. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.